Idén is utcaszínházi fesztiválra várja közönségét a Puck Bábszínház
Vissza

Idén is utcaszínházi fesztiválra várja közönségét a Puck Bábszínház

Szeptember 11. és 13. között szervezik meg a IV. WonderPuck Utcaszínházi Fesztivált, amelynek ezúttal Kolozsvár Főtere, a Bánffy-palota udvara, az Erdélyi Történeti Múzeum udvara, valamint a bonchidai Bánffy-kastély ad otthont.

A háromnapos rendezvény széleskörű szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt: óriásbábok, élő szobrok, bűvészmutatványok, tűzzsonglőr produkciók és számos bábelőadás közül válogathatnak az érdeklődők. A külföldi és hazai produkciókra a belépés ingyenes, de szükséges előzetes jegyfoglalás a www.wonderpuck.eu/program-wonderpuck címen.

A megnyitót szeptember 11-én, délután 5 órától tartják Kolozsvár Főterén, ezt követően pedig az Én vagyok Magitot című bűvészmutatvány tekinthető meg. Két magyar nyelvű, illetve számos non-verbális előadással is várják a szervezők az érdeklődőket: szombaton, szeptember 12-én Mátyás király rózsát nyitó ostornyele látható Kötő Áron előadásában az Erdélyi Történeti Múzeum udvarán, valamint vasárnap, szeptember 13-án A tornyocska, a Bánffy-kastélyban, Bonchidán.

A fesztivál programjaira történő belépés az előírt óvintézkedések betartásával történik, így kötelező a szájmaszk viselése, a kézfertőtlenítés, a testhőmérséklet mérés, valamint a távolságtartás. A teljes program és minden szükséges információ megtalálható a fesztivál honlapján, illetve a magyar nyelvű Facebook-oldalon: www.facebook.com/kolozsvaripuckbabszinhaz.

(Fotó: Nicu Cherciu)


EZ ÉRDEKELHETI
KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Úzvölgyi katonatemető - Több százan ...
Lakatos Mónikát Womex életműdíjjal ...
Fődíj Horvát Lili filmjének Chicagóban

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ