Huahinban és Rotterdamban tenisztornán történt
Vissza

Huahinban és Rotterdamban tenisztornán történt

Két fordulót is sikerrel vett a 25 esztendős Patricia Maria Ţig (105. a világranglistán, a képen) a thaiföldi Huahinben rendezett, 275 ezer dollár összdíjazású női keménypályás tenisztornán, mindkét esetben kínai ellenfelet győzött le.

Kedden meglepetésre a 6. kiemelt Ja-fan Vangnál bizonyult jobbnak 6:1, 1:6, 7:6 (5) arányban, a döntő szett nem kevesebb mint 77 percet tartott.

A szerdai nyolcaddöntős folytatásban a román lány Sziao-di Juval (210.) mérkőzött meg, jóval könnyebb feladata volt, 74 perc alatt 6:1, 6:3-mal búcsúztatta 23 éves ellenfelét. Ţig ezzel biztosította visszatérését a top 100-ba a világranglistán, a negyeddöntőben sem „szabadul meg” a kínaiaktól, a 26 éves, negyedik favorit Szaj-Szaj Cseng (36.) lesz az ellenfele. A román teniszező eddigi jutalma 6275 dollár és 60 világranglistapont.

Rotterdamban a negyeddöntő jelentette a végállomást a 4. kiemelt Jean-Julien Rojer, Horia Tecău (holland, román) kettősnek, amely 1 óra és 14 perc alatt döntő rövidítésben 6:2, 3:6, 10–7 arányban maradt alul a Rohan Bopanna, Denis Shapovalov (indiai, kanadai) párossal szemben.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

VIDEÓ – Szigorú közúti ...
Hova fordulhat fogorvosi ellátásért?
Hétfőtől folytatják a fertőtlenítést

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ