Fülemülék Éjszakája ötödször Kolozsváron
Vissza

Fülemülék Éjszakája ötödször Kolozsváron

A Román Madártani Egyesület május 23-án ötödik alkalommal szervezi meg a Fülemülék Éjszakáját. Az egyesület kolozsvári irodája által megszervezett rendezvény a már jól megszokott programot kínálja, egy dalpárbajt az erdő és a város zenészei, azaz az énekes madarak kontra szólisták és klasszikus darabok előadói között. A Kolozsvár madarai a zene és hagyomány tükrében projekt keretében megszervezett rendezvény május 23-án, 18 órától kezdődik a kolozsvári Botanikus Kertben.

A Fülemülék éjszakája vezetett sétával indul, amely keretében a résztvevők megfigyelhetik és meghallgathatják a kert madarait, a séta végén pedig a Lenyűgöző madaraink fotókiállításban gyönyörködhetnek. Az est fénypontja a 19 órakor kezdődő  klasszikus zene koncert lesz a Római kertben. Az idei repertoárban Enescu, Ravel, Beethoven, Mouquet, Prokofiev, Mozart, Webern, valamintDvořák darabjai szerepelnek. Előadók: Eva Butean, Diószegi Benjámin, RalucaIlovan, TeodoraBuia, SoniaVulturar, Fodor Lilla, Daniel Demian.

Az eseményen való részvétel ingyenes, a Botanikus Kert belépő díja 6 RON. Rossz idő esetén az esemény helyszíne a sétatéri Kaszinó épülete lesz. 


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Kolozsvári vendéglők tevékenységét ...
Nem szavaztak a kormányról - a testület ...
A tömegbe hajtott egy autós egy ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ