Felújítja Vers csak neked című akcióját a budapesti Örkény Színház
Vissza

Felújítja Vers csak neked című akcióját a budapesti Örkény Színház

Az ünnepek közeledtével felújítja Vers csak neked című akcióját a budapesti Örkény István Színház. A jelentkezési lehetőség december 3-án délután nyílik meg a színház honlapján – www.orkenyszinhaz.hu. A Vers csak neked című programba jelentkezők egy személyesen nekik elmondott verset hallgathatnak meg telefonon a társulat valamely tagjának előadásában.

Az akcióra a színház honlapján várják az érdeklődők jelentkezését, itt kell kiválasztani a költőt, akitől verset szeretnének hallani, meghagyni nevüket, telefonszámukat, és az időpontot, amikor a hívást fogadni tudják. Amikor csörög a telefon, a társulat egy tagja jelentkezik, és elmondja a kiválasztott költő egyik versét. A kéréseket az Örkény Színház a beérkezések sorrendjében teljesíti – olvasható a színház közleményében. A megjelölt költő életművéből a társulat tagjai választanak verset.

Mint írják, nézőterük ugyan zárva van, de szeretnék, ha közönségüknek személyesen adhatnának valamit, ezáltal oldva a bezártság érzését és a magányt. „Kérjük, gondoljanak azokra, akik egyedül vannak ilyenkor, a járvány miatt nem mozdulhatnak ki és valóban örülnének annak, ha a társulat egy tagja felhívná őket egy-egy kedves költőjük versével” – olvasható a közleményben.

Az online jelentkezéseket december 3-án 18 (romániai idő szerint 19) órától várják, az akció pedig december 6-tól január 6-ig tart, addig a társulat tagjai mintegy ezer embert érnek el. Az akció részletei az Örkény Színház honlapján olvashatók.


EZ ÉRDEKELHETI
KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Rendezvényajánló
Az RMDSZ újabb államtitkár-, és ...
Oltáselőjegyzéskor előnyt élveznek az ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ