Ezüstérmes a Dési LAPI röplabda kadettcsapata
Vissza

Ezüstérmes a Dési LAPI röplabda kadettcsapata

Mintha példát vettek volna az ifjúsági együttestől, a Dési LAPI kadettjei is második helyen végeztek a számukra szervezett országos bajnokság döntő tornáján.

A Tulcsán rendezett mérkőzéssorozaton jól szerepeltek és jó benyomást keltettek Sorin-Dan Florea testnevelő tanár fiai, és végül ezüstéremmel tértek haza a Duna-delta környékéről. A désiek minden csoportbeli ellenfelüket legyőzték, csupán a fináléban maradtak alul a nagyobb játéktapasztalattal rendelkező és anyagilag is jobban álló Bukaresti CTF Mihai I. alakulatával szemben.

Íme a dési gárda tagjai: Raul Coc, Mihai Moldovan, Marius Pop, Şerban Stânea, Cătălin Cătinean, Luca Martonoş, Andrei Bălăi, Antonio Balog, Alexandru Julei, Sebastian Cadovcar és Claudiu Urian. Néhányan közülük részt vettek az illető korosztály országos válogatottjának toborzóján, amint az mindig megtörtént az utóbbi esztendőkben.

A harmadik helyen a Balázsfalvi ISK együttese végzett, ami azt is mutatja, hogy a Küküllő menti kisvárosban a kontinensszinten is jól szereplő helyi női csapat mellett a fiúknál is nagy hangsúlyt fektetnek erre a sportágra. Elmondhatjuk, hogy mind Désen, mind a Fehér megyei helységben biztosítva van a röplabda jövője.

A Dési LAPI reménység- és miniröplabda-csapatai idén nem érdekeltek az országos bajnokság döntő tornáin, a koronavírus rányomta bélyegét az utóbbi két együttes szereplésére.

EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

TŰZ A TETAROM 1-NÉL, A TÖRÖKVÁGÁSNÁL
Alacsony az átoltottság, nehéz behozni ...
Kezdődhet októbertől a vakcinalottó

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • VIDEÓINTERJÚ – Tasnádi Szilárd: ...
  • Egy báró szobra
  • VIDEÓINTERJÚ – Hogyan ...
  • Több mint egy tucat település vörös ...
  • Toleranciagyakorlás