Elterelik és korlátozzák a forgalmat
Vissza

Elterelik és korlátozzák a forgalmat

A Kolozsvári Közszállítási Vállalat értesíti az utasokat, hogy a Sports Festival 2019 miatt június 13-a és 16-a között felfüggesztik a közlekedést a Stadion sétányon.

Ez azt jelenti, hogy a 30-as busz egyik menetirányban sem a Villamosművek/Uzinei Electrice utcában fog megállni, hanem a Szamos parton a villamosmegállóban. Az M26-os járat pedig a Függetlenségi sétány/Splaiul Independentei és a Bem/Cosbuc utcában közlekedik majd. Június 16-án, vasárnap 6-12 óra között teljes mértékben felfüggesztik a gépkocsiforgalmat a Függetlenségi sétány/Splaiul Independentei és a Bem/Cosbuc utcában. Emiatt a 30-as járat a Sáncalja/Dragalina – Széchenyi/M. Viteazul tér – Postakert/Cuza Voda és Magyar/1989. December 21-e utca útvonalon közlekedik majd. Visszafele pedig a Kossuth Lajos utcából betér a Wesselényi/Ferdinand utcába, majd végigmegy a Sáncalja/Dragalina utcán és a Hétvezér/Július 14-e téren.

Az M26-os járat csak a Hétvezér/Július 14-e térig közlekedik, visszafele pedig a Hétvezér/Július 14-e tér – Függetlenségi sétány/Splaiul Independentei – Nyárfasor/Plopilor és a Fenesi/Floresti útvonalon közlekedik. Ezidő alatt felfüggesztik a Sport szállodánál, a sörgyárnál és a Monostor negyed elején (Grădini Mănăştur) levő megállókat.

A 101-es villamos 6-13 óra között nem közlekedik. Helyettük villamospótló autóbuszok járnak majd a Garibaldi hídon keresztül, a Hétvezér/Július 14-e téren át a Sáncalja/Dragalina – Ferenc József/Horea út és az Állomás tér között.

ÜNNEPI KÖZLEKEDÉSI ÓRAREND

A Kolozsvári Közszállítási Vállalat értesíti az utazóközönséget, hogy június 15-én, szombaton a közlekedés 5.30-23 óra között zajlik, a szombati órarend szerint. Június 16-án, vasárnap 6-23 óra között közlekednek a buszok a vasárnapi órarend szerint. A 25-ös éjszakai járat pedig az alábbi órarend szerint közlekedik. A Monostor negyedi Bucsony/Bucium utcai megállóból 23.05 – 23.35 – 00.05 – 00.30 órakor, míg a Györgyfalvi negyedi Unirii utcai végállomásról 23 – 23.30 – 00.00 – 00.30 órakor indulnak a buszok.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Megviseli az albérletpiacot az ...
Simona Halep római diadala
Pármai Filmzenei Fesztivál: legjobb ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ