Előadások és online helyfoglalási lehetőség a Puck Bábszínházban
Vissza

Előadások és online helyfoglalási lehetőség a Puck Bábszínházban

Szombaton, június 12-én, a Szegény Dzsoni és Árnika, vasárnap pedig, június 13-án, a Pinocchio látható a bábszínházban. Az előadásokra online is lehet helyet foglalni a puckpuppettheatre.eventbrite.com címen - olvasható az intézmény közleményében.

Június 12-én délelőtt 11 órától a Varga Ibolya által rendezett Szegény Dzsoni és Árnika című produkciót nézhetik meg az érdeklődők. A Lázár Ervin meséjét feldolgozó bábelőadás az igaz szeretetről, a felelősségről, a hűségről, a kitartásról, a szabadságról és sok más fontos kérdésről szól.

Lázár Ervin meséjét Láng Zsolt dramatizálta, az előadás zenéjét Lászlóffy Zsolt szerezte, látványtervező Filep Szilárd-Zsolt volt. Előadják: Domokos Szabolcs, Giriti Réka, György László, Kötő Áron, Balogh Dorottya, Patka Ildikó, Urmánczi Jenő. Az előadás alsó korhatára: 3 év.

Vasárnap, június 13-án 12:30-tól a román tagozat előadása látható, a Pinocchio, Călin Mocanu rendezésében. Pinocchio története aktuálisabb, mint valaha. a báb-fiú kalandjai egyaránt szól kicsiknek és nagyoknak. Bátorságra, őszinteségre és a tanulás fontosságára tanítja nézőit.

Mostantól online is foglalhatók jegyek a bábszínház előadásaira, a puckpuppettheatre.eventbrite.com címen minden héten az aktuális hétvégi előadásokra lehet helyet foglalni. A lefoglalt jegyeket előadáskezdés előtt 30 perccel lehet kiváltani a bábszínház pénztárából. A szervezők arra kérik a bérlettel rendelkező nézőket, hogy a biztos bejutás érdekében ők is foglalják le helyeiket.

(Borítókép: A Szegény Dzsoni és Árnika című előadást szombaton nézhetik meg az érdeklődők. Fotó: Puck Bábszínház) 


EZ ÉRDEKELHETI
KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

TŰZ A TETAROM 1-NÉL, A TÖRÖKVÁGÁSNÁL
Alacsony az átoltottság, nehéz behozni ...
Kezdődhet októbertől a vakcinalottó

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • VIDEÓINTERJÚ – Tasnádi Szilárd: ...
  • Egy báró szobra
  • VIDEÓINTERJÚ – Hogyan ...
  • Több mint egy tucat település vörös ...
  • Toleranciagyakorlás