Elkezdték az Untold napijegyeinek árusítását
Vissza

Elkezdték az Untold napijegyeinek árusítását

Mától lehet napijegyet váltani az immár ötödik kiadásához érkezett Untold fesztiválra – tájékoztattak közleményükben a szervezők. Az augusztus 1–4-e között zajló Untold első, csütörtöki napjára szóló jegy illetékek nélkül 57 euróba kerül, péntekre, szombatra és vasárnapra pedig 73 eurós napijegyeket lehet váltani. A VIP napijegy értéke 169 euró. Mindezeket a fesztivál honlapján, az untold.com oldalon lehet beszerezni, akárcsak a négynapos bérletet, amely illetékek nélkül 159 euróba kerül.

A szervezők szerint a jegyek ára a következő időszakban még növekedhet, így azok mielőbbi beszerzésére buzdítanak. Az oldalon elérhető ugyanakkor a fesztivál részleges programja is, napokra lebontva, azzal a megjegyzéssel, hogy ez a továbbiakban módosulhat. A legnevesebb előadók között mindenesetre ott szerepel Robbie Williams, Armin van Buuren, David Guetta, 3 Are Legend, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, James Arthur, Bastille.

Akárcsak a korábbi években, a történetmesélésre építő Untold idén is folytatja el nem mondott történetét az Éjszaka és a Mágia világának; ugyanis, csak azok láthatják valójában a világot és érthetik meg titkait, akik hisznek a varázslatban – fogalmaz a fesztivál közleménye. – Az elmúlt négy évben az Untold résztvevői a legkülönbözőbb formákban tapasztalhatták meg ezt a varázslatot. Idén újabb titkokat fednek fel előttük, s velük együtt ünnepelnek majd az előző fesztiválok eddigi személyiségei is: a Mágus, a Sárkány, a Harcos király, a Bölcsesség papnője, a Baglyok, Tündérek, s ennek a csodálatos világnak összes többi lakója – jegyzik a szervezők. A történetben ezúttal kiemelt szerepet kap a Varázskódex, amely egy erdő mélyén rejlik, s amely egy tudással, bölcsességgel, fantáziával teli világ kapuit nyithatja meg, s az energia és mágia forrásaként egyedi tapasztalatokat, a világszemlélet átalakulását ígéri a fesztiválozónak – olvasható a közleményben.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

RMDSZ: ahol 15% magyar él, ...
Létrejött az Erdélyi Magyar Szövetség - ...
SZKT Kolozsváron - Az RMDSZ 200 ezer ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ