Egyszerűsítené a közigazgatási eljárásokat a megyei tanács
Vissza

Egyszerűsítené a közigazgatási eljárásokat a megyei tanács

A közigazgatási eljárások egyszerűsítésére és az intézményi szolgáltatások hatékonyabbá tételére Kolozs megye – Smart Territory elnevezésű pályázatot nyújt be a megyei önkormányzat a meghirdetett Adminisztratív Kapacitás Megerősítése Operatív Program 2014-2020 keretében.

A több mint 4 millió lej értékű pályázat informatikai fejlesztések révén elősegíti a különböző intézmények közötti együttműködést, egységes ügyfélkapu szolgáltatás létrehozását az urbanisztikai osztály számára, digitalizált archívum megvalósítását.

„Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik az innovatív technológiák alkalmazására a mindennapokban és közigazgatásban is egyaránt. Minden új fejlesztésnek ezen a területen felhasználóbarátnak és egyszerűnek kell lennie, hogy megkönnyítse az ügyintézést a lakosság számára. Ennek a pályázatnak a célja a megyei közigazgatás és intézményrendszer kapacitásának fejlesztése infokommunikációs technológiák révén. Kolozs megye jelentős fejlődési potenciállal bír ezen a területen, és ha a lehetőségek tudatosan kerülnek kihasználásra, az itt élő lakosság érezheti jobban magát egy élhetőbb, környezetbarátabb megye szolgáltatásait élvezve” – nyilatkozta Szőcs Endre, Kolozs megyei tanácsos.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Amerikai elhárítás: Peking és Teherán ...
Bejrúti robbanás - Donald Trump részt ...
1350 új koronavírusos megbetegedést ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ