Egyesült egy magyarországi és egy romániai szállásfoglaló
Vissza

Egyesült egy magyarországi és egy romániai szállásfoglaló

Összefogott a Magyarország legnagyobb online szállásfoglaló oldala, a szallas.hu, illetve a travelminit.ro – olvasható a kolozsvári cég sajtóközleményében.

Tudatják: a folyamat két évvel ezelőtt kezdődött, és 2020. folyamán gyorsult fel, a világjárvány és a turizmust globálisan érintő, általános bizonytalanság ellenére. Az átmeneti években a partnerek körülbelül 1 millió eurót fordítottak a technológiai fejlesztésekre, a szállásadatbázis bővítésére, marketing kampányokra és a piaci terjeszkedés felgyorsítására.

„Célunk, hogy a Travelminit.ro szállásfoglaló oldal legyen az első számú szereplő a romániai piacon, és hogy a belföldre utazóknak továbbra is lehetőséget adjunk arra, hogy kulcsosházat, panziót, hotelszobát foglaljanak, a helyi piac sajátosságai függvényében. Az egyesülés által nagyobb tapasztalathoz férünk hozzá az online szállásfoglalás terén, valamint anyagi forrásokhoz is, amely biztosítja a további terjeszkedést. Sok turisztikai vállalkozást lefékezett a krízis, mi viszont igyekeztünk előnyt kovácsolni belőle. Ez időszak alatt sikerült a piaci részesedésünket minimum 50%-kal növelni, továbbá több mint 3000 hotellel és panzióval bővíteni a romániai kínálatunkat” nyilatkozták a Travelminit.ro alapítói, Rigó Ferenc és Buzogány László.

Ugyanakkor Szigetvári József, a Szallas.hu Zrt. vezérigazgatója azt nyilatkozta: céljuk Közép-Kelet-Európa legnagyobb online szállásfoglaló oldalává válni, a tapasztalatainkat és anyagi forrásokat arra használni, hogy a versenytársakkal szemben piaci részesedést nyerjenek.

(Balról jobbra: Rigó Ferenc, Szigetvári József és Buzogány László)


GAZDASÁG ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Gheorghiţă: jövő héttől mozgó ...
Fogadj örökbe egy új kolozsvári ...
Különleges adatbázist hoztak létre ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ