Educatio-kupa 2020
Vissza

Educatio-kupa 2020

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége Országos Elnöksége meghirdette az Educatio-kupa 2020 országos teremfoci-bajnokságot, amelyre pedagógusokból álló csapatok nevezhetnek be.

A bajnokságot 2020. február 21. és 23. között tartják a szovátai Domokos Kázmér Óvoda, Gimnázium és Szakközépiskolában. A kétnapos tornán való részvételt régiónkénti, illetve megyei szintű selejtező mérkőzések előzik meg. A szervezők 16 csapatot várnak a tavalyi kupagyőztessel együtt, így székelyföldi megyékből (Hargita 4, Maros 3, Kovászna és Brassó 3 csapat) 10, Közép-Erdélyből (Kolozs, Szilágy, Beszterce-Naszód, Hunyad, Fehér) 3, valamint Partiumból és a Bánságból (Bihar, Szatmár, Arad, Temes, Máramaros) 2 csapat vehet részt a tornán.

A megyei, illetve régiószintű selejtezők lebonyolítási határideje: 2020. január 26. A döntő tornára való bejelentkezés 2020. január 13. és február 16. között kizárólag online módon az RMPSZ honlapján történik. A mérkőzéseket 2 x 15 perces időtartammal a futsal játékszabályai szerint játsszák. Az Educatio-kupa szabályzata, valamint a tornára való bejelentkezéshez szükséges formanyomtatványok, valamint egyéb fontos információk elérhetők a szövetség honlapján, a www.rmpsz.ro oldalon.

Hagyományosan a tornán kiválasztásra kerülnek legek, mint a legjobb kapus, legjobb mezőnyjátékos, gólkirály, legidősebb és legfiatalabb játékos, legügyesebb női játékos, továbbá kiosztják a sportszerűségi díjat is.

További információk Soós Leventétől a 0740-813883 telefonszámon, valamint az ocsi_soos@yahoo.com e-mail-címen kaphatók.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Koronavírus: vesztegzár Olaszországban
Püspökké szentelték, és a főegyházmegye ...
Elemző: nem sikerült megoldani azt a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Hunguest Hotel Sóstó: idillikus ...
  • „Három évtized alatt több ezer ember ...
  • Feljelentették Băsescut újabb ...
  • Egyelőre nem bővíthető a ...
  • Ditró után