Decembertől autózhatunk a Wesselényi úton
Vissza

Decembertől autózhatunk a Wesselényi úton

Már december 1-ig elkészül a Wesselényi/Regele Ferdinand út három közlekedési sávja, és át is adják a forgalomnak – tájékoztatott Facebook-oldalán Emil Boc polgármester.

Bár a Wesselényi út és három mellékutcája (Kornis/Emil Zola, Bocskai avagy Torony/SextilPuşcariués Szappany/Tipografiei) felújítási munkálatainak határideje 11 hónap, a közlekedési kellemetlenségek mielőbbi felszámolása érdekében az önkormányzat arra kérte az építőt, hogy már december elejére végezze el a munkálatokat a Wesselényi utca közlekedési sávjain, hogy azokat átadhassák a forgalomnak.

A polgármester ugyanakkor felsorolta az augusztus 26–30. között elvégzett munkálatokat: az építőtelep megszervezése, közúti jelzések elhelyezése, aszfaltréteg felszedése, ásatások stb. Szeptember folyamán a járműsávok és a járdák munkálatait a zúzott kőréteg elhelyezéséig elvégzik, kialakítják az út bal oldalán az esővíz csatornahálózatot, elhelyezik a majdani fák automata rendszerű öntözéséhez szükséges csatornahálózatot a bal oldalon, megássák a fáknak a gödröket, elkészül az utcai világítás és a közúti jelzések, az oszlopok alapjai stb. A munkálatok ideje alatt a Wesselényi utcán a főtértől az állomás irányába lehet közlekedni egy sávon, majd októbertől kezdődően két sávon.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Új világokat teremteni a mese erejével ...
Munka a koronavírus-járvány idején: ...
Eugen Teodorovici a PSD elnöke akar ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ