Clujotronic – ElectroArts Fesztivál Kolozsváron
Vissza

Clujotronic – ElectroArts Fesztivál Kolozsváron

A pixelek, játékok, hangok, színek és interaktív művészet világába invitálja a Clujotronic – ElectroArts Fesztivál a digitálizáció kedvelőit.

A Német Kulturális Központ és a Francia Intézet kolozsvári fiókja nyolcadik alkalommal szervezi meg a digitális művészetet és elektronikus zenét előtérbe helyező fesztivált, szeptember 27–29. között a kolozsvári Művészeti Múzeum ad otthont a virtuális világban töltött kalandoknak.

A fesztivált pénteken este 8 órakor, JA Dupon francia művész fényfestészeti performansza nyitja meg. A háromnapos rendezvény programjában utcaművészet, különböző zenei irányzatokat képviselő DJ-k és előadók fellépései, kísérleti videószobrászat, interaktív audio-vizuális installáció, kiállítások is szerepelnek. A fesztivált videójátékbemutató és -tesztelés, 24 órás videójátékos találkozó, a virtuális valóságban való csapongás, számos beszélgetés, műhelymunka teszi teljessé.

A fesztiválra a belépés ingyenes, az előadások és foglalkozások angol nyelven zajlanak és regisztrációhoz kötöttek. A fesztiválról részletes információk az esemény Facebook oldalán (www.facebook.com/Clujotronic) érhetők el.


EZ ÉRDEKELHETI
KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Parkoló autókat rongáltak meg a ...
Filmtettfeszt: díjátadó kézfogás és ...
Szexedukáció, utcai okoskönyvtár, ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ