BL-selejtező: jövő szerdán játszik az FTC és a CFR
Vissza

BL-selejtező: jövő szerdán játszik az FTC és a CFR

Jövő szerdán fogadja a Ferencváros a Djurgardent a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában. Hasonlóképpen a Kolozsvári CFR 1907 ugyanaznap Máltán szerepel az FC Floriana vendégeként.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapja szerint a magyar bajnok közép-európai idő szerint 21 órakor lép pályára svéd riválisa ellen a budapesti Groupama Arénában sorra kerülő zárt kapus összecsapáson.

Amennyiben Szerhij Rebrov együttese továbbjut, a második fordulóban idegenben, a skót Celtic Glasgow és az izlandi KR Reykjavík párharcának nyertesével találkozik.

A vasutasoknak közép-európai idő szerint 20 órakor kezdődik a találkozó. A CFR 1907 továbbjutás esetén a folytatásban a horvát GNK Dinamó Zágrábbal mérkőzik a Dr. Constantin Rădulescu Stadionban.

A kvalifikáció második fordulójának mérkőzéseit augusztus 25-én és 26-án rendezik, a selejtező párharcai egy mérkőzésen dőlnek el.

*

Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban vívja Bajnokok Ligája-selejtezőjét az ír Dundalk és a szlovén NK Celje labdarúgócsapata. A szlovén klub honlapja szerint a mérkőzést azért rendezik Magyarországon, mert amennyiben az írek elutaznának Szlovéniába, hazaérkezéskor kéthetes karantén várna rájuk. Az ilyen esetekre az európai szövetség (UEFA) vészmegoldásként lehetséges semleges helyszínként Görögországot és Magyarországot jelölte ki, az NK Celje pedig utóbbit választotta. Az UEFA fedezi az ír együttes utazási költéségét.
Az összecsapást jövő szerdán 20 órakor rendezik, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Prefektus: Kolozsváron a 22,1 ezrelékes ...
Emancipáció húsz lejre
Kovácsházi István vendégszereplésével ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ