Baleset Beszterce megyében: a SMURD-helikopter sem tudta megmenteni az angol utast
Vissza

Baleset Beszterce megyében: a SMURD-helikopter sem tudta megmenteni az angol utast

Egy brit állampolgárságú férfi életét vesztette, négyen pedig megsérültek csütörtök reggel, a 15A jelzésű országúton, Beszterce és Marosvásárhely között történt közúti balesetben. A gépkocsi sofőrje elvesztette uralmát a jármű felett, és nekicsapódott egy fának.

A Beszterce-Naszód megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) tájékoztatása szerint a helyszínre hívtak egy SMURD-helikoptert is.

A katasztrófavédelmisek szerint négy személy beszorult az autóba. „Sajnos, az egyik férfi esetében már csak a halál beálltát lehetett megállapítani. A helyszínre érkezett két műszaki mentő egység, illetve a SMURD és a megyei mentőszolgálat több mentőautója, valamint a SMURD marosvásárhelyi helikoptere” – nyilatkozta a MEDIAFAX tudósítójának Marius Rus, a katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője.

Az autóban négy angol utazott, akik egy önkéntes program keretében érkeztek Beszterce-Naszód megyébe. Úgy tűnik, hogy a sebesség miatt egy vasúti átkelőnél a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, az pedig nagy erővel nekicsapódott egy fának.

A rendőrök még vizsgálják a baleset pontos okát.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Csíkszeredai Régizene Fesztivál ...
Tüntetéssel fogadták Tăriceanut ...
Kortárs interetnikus művészeti tábor ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ