Bajnokok Ligája: a szerdai program
Vissza

Bajnokok Ligája: a szerdai program

A keddi két mérkőzés után szerdán újabb két nyolcaddöntős párharc első felvonásával folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája: az Atalanta a Valenciát fogadja Milánóban, míg a magyar válogatott Gulácsi Péter kapus és Willi Orbán csapata, az RB Lipcse Londonban lép pályára a Tottenham Hotspur vendégeként.

Az angolok tízszer találkoztak eddig német csapattal a Bajnokok Ligájában, többször, mint bármelyik más nemzet együtteseivel. Mérlegük öt győzelem, két döntetlen és három vereség. Szerdai mérkőzésük ugyanakkor az első, amelyet az RB Lipcse csapatával játszanak.

A Valencia CF háromszor találkozott a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában olasz csapattal, s kétszer tovább is jutott. Legutóbb a Milánói Internazionale együttesét búcsúztatták 2007-ben a nyolcaddöntőben. Alessandro Florenzi, a Valencia középpályása bárányhimlős, ezért ki kell hagynia a párharc első mérkőzését. Az AS Róma csapatától a tavaszi idényre kölcsönvett 28 éves játékos néhány napja nem edz, előreláthatólag három hetet kihagy.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzések, a szerdai program (a mérkőzések 22 órakor kezdődnek): • Atalanta Bergamo (olasz)–Valencia CF (spanyol) – élőben közvetíti a Look Sport, a DigiSport2 és a Telekom Sport2 tévéadó • Tottenham Hotspur (angol)–RB Lipcse (német) – Look Plus, DigiSport1 és Telekom Sport1.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Intenzív osztályon a brit kormányfő, a ...
Tíz újszülöttnél mutatták ki a ...
Idén már biztosan nem lesznek ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ