Bajnokok Ligája: a Juventus, a Barca és a Dinamó Kijev lesz az FTC ellenfele
Vissza

Bajnokok Ligája: a Juventus, a Barca és a Dinamó Kijev lesz az FTC ellenfele

A 25 év után főtáblás Ferencvárosi Torna Club az olasz Torinói Juventus, a katalán FC Barcelona és az ukrán Dinamó Kijev csapatával került azonos csoportba csütörtökön a labdarúgó Bajnokok Ligája nyoni sorsolásán.

A magyar bajnokot a negyedik kalapból utolsóként húzták ki, addigra pedig már csak a G-csoportban maradt hely, ami azt jelentette, hogy a zöld-fehéreknek meg kell küzdeniük az elmúlt bő évtized két legnagyobb sztárjának, a portugál Cristiano Ronaldónak és az argentin Lionel Messinek a csapatával is. Az ötszörös aranylabdás portugál támadó által fémjelzett olasz bajnok eddig kétszer, míg a hatszoros aranylabdás argentin játékmester által vezetett katalán együttes ötször diadalmaskodott a legrangosabb európai kupasorozatban.

A Ferencváros ukrán vezetőedzőjének, az ukrán Szerhij Sztanyiszlavovics Rebrovnak viszont minden bizonnyal éppen a harmadik ellenféllel, a Mircea Lucescu edzette Dinamó Kijevvel vívott párharc lesz a legpikánsabb, mivel játékosként több mint 10 évet futballozott az együttesben, amelyet 2014 és 2017 között edzőként irányított.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Bukarestben és az erdélyi megyékben ...
Felmentette első fokon a bukaresti ...
Koronavírusos beteg Medgyesen – ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ