Bábelőadások a Bánffy-palota udvarán
Vissza

Bábelőadások a Bánffy-palota udvarán

A kolozsvári Puck Bábszínház előadásait június 27-től kezdődően a Bánffy-palota udvarában tekinthetik meg az érdeklődők: szombatonként a magyar társulat, vasárnap pedig a román társulat várja közönségét, derül ki az intézmény közleményéből.

Elsőként A tornyocska című előadás tekinthető meg június 27-én, szombaton délelőtt 11 órától. A Jakab Ildikó által rendezett interaktív előadás a legkisebb, 2-4 éves korosztálynak szól, célja a színészek és közönség közötti interakció játékok általi megteremtése. Az előadás színészei Balogh Dorottya, Erdei Emese, Domokos Szabolcs és Mostis Balázs.

Vasárnap, június 28-án a román társulat előadása várja az érdeklődőket: a Traian Savinescu által rendezett Dănilă Prepeleac (Karó Dani) című előadás szintén 11 órától látható, ajánlott alsó korhatár négy év.

A bábszínház nézőszáma maximum 50 személy lehet, az előadást pedig fertőtlenítés és testhőmérséklet mérés előzi meg, így ajánlott kezdés előtt legalább fél órával érkezni. A jegyeket a helyszínen lehet megvásárolni, egységes, 10 lejes áron. A szervezők kérik a résztvevőket, hogy hozzanak magukkal szájmaszkot és tartsák be a biztonsági előírásokat.

(Borítókép: jelenet A tornyocska című előadásból. Fotó: Puck Bábszínház)


EZ ÉRDEKELHETI
KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

CFR 1907: kiváló kezdés az Európa Liga ...
Minden megyében indít jelölteket az ...
Karcsisirató

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ