A Tarom több járatát is törölte az időjárási viszonyok miatt
Vissza

A Tarom több járatát is törölte az időjárási viszonyok miatt

A Tarom légitársaság törölte a 201/202 Bukarest – Kisinyov– Bukarest, a 603/604 Bukarest – Temesvár – Bukarest és a 643/644 Bukarest – Kolozsvár – Bukarest – járatait, az utasokat a nap folyamán más járatok viszik el a célpontokba – közölte a Bukaresti Repülőtér-társaság (CNAB).

„Az időjárási viszonyok miatt a Tarom légitársaság törölte a 201/202 Bukarest – Chişinău – Bukarest, a 603/604 Bukarest – Temesvár – Bukarest és a 643/644 Bukarest – Kolozsvár – Bukarest – járatait, az utasokat a nap folyamán más járatok viszik el a ugyanazokba a célpontokba” – mutat rá a közlemény.

A repülőtér-társaság tájékoztatása szerint román főváros mindkét légikikötőjében, a Henri Coandă Nemzetközi Repülőtéren és a Băneasa Aurel Vlaicu Nemzetközi repülőtéren egyaránt téli körülményke között zajlik a légi közlekedés.

„Mindkét reptéren folyamatosan zajlik a hóeltakarítás, és minden feltételt biztosítanak ahhoz, hogy a műveleteket biztonságosan végre lehessen hajtani” – közölte a CNAB.

A Henri Coandă légkikötőbe érkező, illetve onnan induló járatokkal kapcsolatos, folyamatosan aktualizált információk a www.bucharestairports.ro honlapon találhatók.

EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Kampányt indít a rendőrség az ...
ActiveWatch – kiosztották az ...
Asztúria hercegnője-díj – Fred ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • A vígképű lovag – Dávid Gyula ...
  • Erre költik a magyarországi támogatást: ...
  • A második bécsi döntés
  • Próbacikk
  • A kántor feladata: Isten dicsőítése