A Tarom több járatát is törölte az időjárási viszonyok miatt
Vissza

A Tarom több járatát is törölte az időjárási viszonyok miatt

A Tarom légitársaság törölte a 201/202 Bukarest – Kisinyov– Bukarest, a 603/604 Bukarest – Temesvár – Bukarest és a 643/644 Bukarest – Kolozsvár – Bukarest – járatait, az utasokat a nap folyamán más járatok viszik el a célpontokba – közölte a Bukaresti Repülőtér-társaság (CNAB).

„Az időjárási viszonyok miatt a Tarom légitársaság törölte a 201/202 Bukarest – Chişinău – Bukarest, a 603/604 Bukarest – Temesvár – Bukarest és a 643/644 Bukarest – Kolozsvár – Bukarest – járatait, az utasokat a nap folyamán más járatok viszik el a ugyanazokba a célpontokba” – mutat rá a közlemény.

A repülőtér-társaság tájékoztatása szerint román főváros mindkét légikikötőjében, a Henri Coandă Nemzetközi Repülőtéren és a Băneasa Aurel Vlaicu Nemzetközi repülőtéren egyaránt téli körülményke között zajlik a légi közlekedés.

„Mindkét reptéren folyamatosan zajlik a hóeltakarítás, és minden feltételt biztosítanak ahhoz, hogy a műveleteket biztonságosan végre lehessen hajtani” – közölte a CNAB.

A Henri Coandă légkikötőbe érkező, illetve onnan induló járatokkal kapcsolatos, folyamatosan aktualizált információk a www.bucharestairports.ro honlapon találhatók.

EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Áradnak a folyók Kárpátalján
Migránstüntetés vonult végig Róma ...
Hosszú Katinka kiváló eredményei az ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ