Három napja volt jogosítványa, halálos balesetet okozott egy 19 éves sofőr

Meghalt egy 17 éves lány a vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a Temesvár és Berekszó (Beregsău Mare) között bekövetkezett közúti balesetben, miután az autó, amelyben utazott felborult.

A Temes megyei rendőrség hétfői tájékoztatása szerint egy 19 éves sofőr az 59A jelzésű országúton haladt Temesvár felől Berekszó irányába, amikor egy balra kanyarban elveszítette uralmát a kormány fölött, és a kocsi felborult. A kocsi utasa, egy 17 éves lány a helyszínen életét vesztette, a 19 éves fiatalember megsérült, kórházba szállították.

'A 19 éves sofőr csütörtökön szerezte meg jogosítványát. Nem állt alkohol vagy drogok hatása alatt' - közölte a rendőrség sajtóirodája. 

A rendőrség büntetőeljárást indított gondatlanságból elkövetett emberölés miatt.

(Képünk illusztráció)

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

Lábát törte egy magyarországi nő pénteken a Székelykőn, a mentés nehézkesen zajlott az eső után rendkívül csúszóssá váló kövek miatt – közölte szombaton az Agerpres hírügynökség. 

A Fehér megyei Salvamont-Salvaspeo szolgálat képviselői szerint egy 50 év körüli nő esett el, és szenvedett lábtörést a Torockó fölött magasló Székelykő túraösvényén. 

“Nehéz volt a mentés az eső nyomán rendkívül csúszóssá váló ösvényen” –mondták a hegyimentők. 

A turistát a nagyenyedi SMURD csapata szállította kórházba.

Közhír