Új filmjén dolgozik Aszhar Farhadi

Új filmjén dolgozik Aszhar Farhadi
Elkezdte legújabb nagyjátékfilmjének forgatását Madridban Aszhar Farhadi iráni filmrendező, akinek eddigi alkotásai két Oscar-díjat is kiérdemeltek. A Todos lo saben című családi drámában feltűnik Penélope Cruz, Javier Bardem és Ricardo Darín is, közölte az Universal Pictures Stúdió.

A film spanyol nyelvű, így a szereposztásban csak spanyol színészek vannak. A forgatás Madrid különböző helyszínein zajlik, megközelítőleg 14 hetet tartózkodik a városban a stáb.

A dráma egy spanyolországi, rurális környzetben élő szőlőtermelő család életét mutatja be. „Carolina családjával ellátogat Buenos Aires-ből a spanyolországi szülőfalujába egy ünnepre, ám a nagy családi összejöveteleten váratlan, előreláthatatlan események történnek, amelyek örökre megváltoztaják a család életét” – olvasható a stúdió közleményében.

Az iráni rendező első Oscar-díját a legjobb idegen nyelvű film kategóriában nyerte 2012-ben, Nader és Simin – Egy elválás története című filmjével, második Oscarját idén kapta Az ügyfél című drámájáért ugyanabban a kategóriában.