U-BT: rangadó az első helyért

U-BT: rangadó az első helyért
A hétvégén rendezik a férfi kosárlabda Nemzeti Liga 18. fordulójának mérkőzéseit, vasárnap 18 órai kezdettel a Kolozsvári U-BT a Bukaresti Steaua Eximbank MSC-t fogadja az új sportcsarnokban. A találkozót élőben közvetíti a DigiSport4 tévéadó.

A mérkőzés előtt Mihai Silvăşan vezetőedző és Kyndall Dykes játékos nyilatkozott a sajtónak.

Silvăşan szerint miután véget ért az európai kupakaland, visszatérhetnek az eredeti célkitűzésekhez: a bajnokságban és a Román Kupában való jó eredmények eléréséhez. „Nem váltunk nevetség tárgyává az Európa Kupában, voltak kifejezetten jó meccseink, kevésen múlt a továbbjutás. Mindegyik találkozón győzni akartunk, még a legutóbbi cseh kiszálláson is, ahol három játékost pihentettünk. Fontos mérkőzés következik, hiszen az éllovas a második helyezettet fogadja, a rangadó eldöntheti az alapszakasz első felében a listavezető sorsát. Sajnos Maxim Pusztozvonov kis sérülést szenvedett, és 10–12 napot ki kell hagynia, ezért rá nem számíthatunk, és hiányozni fog, viszont a többi kerettag mindent meg fog tenni a siker eléréséért” – nyilatkozta a mester.

Dykes szerint nagy csata várható a Steaua ellen, az utolsó másodpercig kiélezett küzdelem lesz. Csapata viszont felkészült erre, hiszen hónapok óta feszült ritmusban játszanak két-két mérkőzés hetente.

Egy belépő 10 lejbe kerül, tanulók és egyetemisták féláras kedvezmény jár a megfelelő igazolvány felmutatása esetén. A három év alatti gyerekek belépése ingyenes. Jegyeket szombaton 11 és 19, vasárnap 11 és 15 óra között az információs pontnál, utána a jegypénztáránál lehet vásárolni.