Sporthírek röviden

Sporthírek röviden

KOSÁRLABDAMECCS A SPORTCSARNOKBAN

A női kosárlabda Nemzeti Liga A-csoportjában a 10., ebben az első szakaszban utolsó fordulót rendezik szerdán, a hatosban nyeretlenül sereghajtó Kolozsvári Universitatea Sportklub együttese az Aradi ICIM csapatát fogadja a Horia Demian Sportcsarnokban. A találkozó 18 órakor kezdődik. A második szakasz december 22-én rajtol.

DRÂNDA ÉS MOLNOS BIRKÓZÓ SZUPERBAJNOKOK

A Suceava megyei Putna községben rendezték juniorok szabad és kötöttfogású birkózó Román Kupa vetélkedőjét. A Kolozsvári U Jövő ISK csapata másodikként zárt Molnos Norbert és Ciprian Drânda pedig szuperbajnok lett, miután mind az országos bajnokságban, mind a kupában első helyen végzett a súlycsoportjában.

Az egyesület sportolóinak a kupaeredményei: 

Aranyérem: Molnos Nobert (70 kg) és Ciprian Drânda (97 kg). Ezüstérem: Augusta Cuc (57 kg), Gabriel Chiorean (70 kg) és Dan Aştilean (86 kg). Bronzérem: Andrei Suciu (65 kg).

KÉT POLIATLON-ÉREM MARIUS VEISSNAK

A kadett korosztályú, 12-14 éves úszók poliatlon bajnokságát Piteşti-iben rendezték a múlt hétvégén, a Kolozsvári Universitatea Sportklub versenyzője Marius Gabi Veiss két éremmel tért haza – közölte az egyesület honlapja (www.u-cluj.ro). A 14 esztendős sportoló, Laura Sachelarie tanítványa összességében a harmadik helyen végzett, de egy ezüstérmet is begyűjtött.

Veiss eredményei: 2. hely (100 m hát), 4. hely (200 m vegyes), 6. hely (100 m mell), 8. hely (100 m gyors), 9. hely (200 m gyors), 12. hely (100 m pillangó).