Sorozatban harmadszor nyert a Potaissa

Sorozatban harmadszor nyert a Potaissa
A férfi kézilabda Nemzeti Liga (Bölények Ligája) negyedik fordulójában sorozatban harmadik győzelmét aratta a Tordai Potaissa.

A nyitófordulóban elszenvedett hazai kisiklást (21–22 a Bukaresti Steaua) két siker követte (34–28 Tordán a Székelydvarhelyi KC-vel és 28–25 idegenben a Fogarasi MSC-vel). Ismét a negyedik játéknapon ismét a Bariţiu Sportteremben rendeztek kézilabdameccset, a Potaissa 27–23 (14–8) arányban legyőzte a szebb időket megért Nagybányai Minaurt.

A Kolozs megyei gárda végig vezetett, előnye volt nyolc gól is (17–9).

A Potaissa góldobói: Nikola Arszenics 6, Nenad Szavics 5, Thalmaier Roland és Roman Zacaciurin 4–4, Georgică Cântec Lucian Ignat és Radu Lazăr 2–2, Dragoş Fleşer és Cristian Adomnicăi 1–1. A vendégek legjobbja Yves Ragot volt 8 találattal.

További eredmények: • Bukaresti Dinamó–Vászlói/Vaslui-i KK 33–24 • Temesvári Politechnika MSC–Szucsávai ESK 34–24 • Dél-Dobrudzsai KK–Jászvásári/Iaşi-i Politechnika 30–26. Lapzárta után ért véget a Foksányi MSC–Călăraşi-i Dunărea és a Székelyudvarhely–Fogaras találkozó, ma rendezik a Steaua–Bukaresti MSC összecsapást. Vezet a Dinamó 12 ponttal a 9 pontos Potaissa és a 7 pontot gyűjtött Temesvár előtt.