Rex Tillersonnal találkozott Teodor Meleșcanu

Rex Tillersonnal találkozott Teodor Meleșcanu
Rex Tillerson amerikai külügyminiszterrel találkozott Teodor Meleșcanu, a román diplomácia vezetője az Amerikai Egyesült Államok bukaresti nagykövetsége által nyilvánosságra hozott fényképek tanúsága szerint. A találkozón részt vett Hans Klemm nagykövet is.

„Isten hozta Rex Tillerson külügyminisztert! Bukarestben töltötte az éjszakát, miután Ázsiában tett látogatást” – ezzel az üzenettel osztották meg a fotókat a Facebook közösségi portálon.

A poszthoz kapcsolódó felvételeken láthatjuk Rex Tillerson amerikai külügyminisztert Teodor Meleșcanuval, a román diplomácia vezetőjével, valamint Hanes Klemmet, az Egyesült Államok bukaresti nagykövetét.

A képek alapján a két diplomácia vezetője az Otopeni repülőtér hivatalos szalonjában találkozott.

Az Amerikai Egyesült Államok bukaresti nagykövetsége még szerda este bejelentette, hogy Rex Tillerson külügyminiszter Bukarestben tartózkodik, a Mianmarból hazafelé tartó útján tölti az éjszakát Romániában.

„Tillerson miniszter a Mianmarból hazafelé tartó útján tölti az éjszakát Bukarestben. Nincs hivatalos programja Romániában” – közölte az amerikai nagykövetség.