Mikulás-nagykövetek jelentkezését várják

Mikulás-nagykövetek jelentkezését várják
Mikulás-nagykövetnek jelentkezhet bárki a #dosomethingfornothing Egyesület kezdeményezésére, akik 25 széki gyermek karácsonyát tennék szebbé.

Sokan közülük azt sem tudták, hogyan írjanak levelet a Mikulásnak, mert erre soha nem volt lehetőségük, ezért csak listát írtak azokról a dolgokról, amiknek örülnének. Az egyesület tagjai pedig mindent megtesznek, hogy a Mikulás eljusson otthonukba, amelyhez „örökbefogadók” jelentkezését várják.  

Az egyesület Facebook-oldalán megtalálhatók a levelek és listák, az ajándékozónak nincs más dolga, mint megjegyzést írni ahhoz a levélhez, amelynek kívánságait tejesítené. Az ajándékokat a megvásárlást követően dobozba kell csomagolni, ehhez az egységes csomagolófóliát személyesen vehetik át a mikulásnagykövetek az egyesület székhelyén (Györgyfalvi út/Constantin Brâncuși 25. szám, 1. lakás, Kolozsvár).

Az ajándékokat december 18–19. között juttatják el a gyerekeknek, ezért azt kérik, hogy december 15–17., 8 és 18 óra között vigyék be azokat az egyesület székházába. Tekintettel arra, hogy a levelek között vannak magyar nyelvűek is, biztosítják ezek fordítását. Tasnádi Szilárd Kolozs megyei prefektus felajánlotta, hogy lefordítja a leveleket, amennyiben igény lenne rá.