Indul az Egynyári kaland új évadja

Indul az Egynyári kaland új évadja
Május 26-tól hat héten át szombat esténként 19.30-tól kerül a Duna televízió képernyőjére az Egynyári kaland harmadik évada, amelyről Hévízen, a tavalyi forgatás egyik kiemelt helyszínén kedden tartottak sajtótájékoztatót az alkotók.

A sorozat a humorából nem veszített, de kicsit távolodik a Balatontól, hiszen a szereplők egy része Budapestre kerül, de kiemelt helyszínként Hévíz is megjelenik a mostani epizódokban. Zomborácz Virág arról beszélt, hogy amióta az első évadot követően átvette a rendezést és az írást, gyakorlatilag a sorozat tölti ki az egész életét, a munkát a szívügyének is tekinti. A forgatást követően három hónap alatt készül el az utómunka, a zenével, a vágással, a trükkökkel, miközben már elkezdi írni a következő évadot.

Hozzátette azt is, hogy a Balatont kicsit „elhagyva” a dramaturgiában és a látványban is pozitív változást hozott Budapest megjelenése a sorozatban. A három nagyjátékfilm hosszúságú sorozat ezúttal a munkakeresés, a közös albérlet és a párkeresés buktatóit is megmutatja, de talán a humora, az attitűdje miatt nem csak egyetlen korosztálynak ajánlható – vélekedett Zomborácz Virág.