Fekete hétvége Beszterce-Naszód megyében vízibiciklis és buszbalesettel

Fekete hétvége Beszterce-Naszód megyében vízibiciklis és buszbalesettel
Három fiatal borult a Kolibica tóba a parton talált vízibiciklivel, egyiküket egész hétvégén keresték. Vasárnap este halálos baleset történt a Beszterce-Naszód megyei Telcs településen.

Vízibiciklivel borultak a tóba, egy fiatal eltűnt

Minden jel szerint rosszul végződött három fiatal vízibiciklis kalandja. Szombaton este 11 óráig keresték búvárok, tűzoltók és rohammentősök azt a 22 éves Maros megyei fiatalembert, aki két társával együtt a Kolibica tóba borult, és nem jutott ki a partra. A három kerelőszentpáli fiatal egy helyi panzióban szállt meg, a jelek szerint a tó partján talált vízibiciklivel úsztak ki a tóra. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, a Beszterce-Naszód megyei Katasztrófavédelmi Hivatal csapatai vasárnap pedig folytatták az eltűnt fiatal keresését, lapzártánkig fejlemény nem történt az ügyben.

Halálos baleset Beszterce-Naszód megyében

Autóbusszal ütközött személyautó vasárnap este a Beszterce-Maszód megyei Telcsen (Telciu). A buszon utazók közül senki sem sérült meg, a személyautó négy utasából három életét vesztette. A negyedik utast a helyszínen ellátták, kórházi kezelésre nem szorul. A mentésben három rohammentős csapat és egy mentőalakulat vett részt, két csapat segédkezett a személyautóba szorultak kiszabadításán. A balesetben a vörös mentési tervet alkalmazták.

(Borítókép: Búvárokkal és szonárral is keresték a fiút ISU/FACEBOOK)