CFR 1907: 1–0-s vereség a BL-ben is

CFR 1907: 1–0-s vereség a BL-ben is
A labdarúgó Szuperkupában elszenvedett 1–0-s vereség után a Kolozsvári CFR 1907 ugyanígy kezdte a Bajnokok Ligája selejtezősorozatát: a vasutasok védelmi hibának köszönhetően kikaptak kedden Nurszultánban a Dorin Rotariut is foglalkoztató kazah FK Asztanától.

A találkozó a 68. percben dőlt el, jobb oldali szögletbeadásánál a brazil Paulo Vinícius és az argentin Juan Emanuel Cúlio is lemaradt a labdáról, Jevgenyij Posznikovnak pedig nem volt nehéz feladata 2 m-ről betalálni a kapuba. Az összecsapást a belga Lawrence Visser vezette.

Dan Petrescu együttese: Giedrius Arlauskis – Mateo Szuszics, Andrei Burcă, Paulo Vinícius, Mario Camora – Juan Emmanuel Cúlio, Ovidiu Hoban (75.  perc Mario Rondon), Mihai Bordeianu (90. perc Luíz Aurelío) – Ciprian Deac, Billel Abdel Omrani, Adrian Alexandru Păun (65. perc Sebastian Árpád Mailat).

A visszavágót jövő szerdán 21 órakor játsszák a Dr. Constantin Rădulescu Stadionban.

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

CFR 1907: GYŐZELEM AZ ELSŐ FELKÉSZÍTŐN

Az osztrák edzőtáborban tartózkodó Kolozsvári CFR 1907 labdarúgó bajnokcsapata első felkészülési mérkőzését a helyi területi bajnokságban játszó FC Wels ellen vívta, és magabiztos 4–0 (2–0) arányú győzelmet aratott. A gólokon Mike Cestor (12. perc), Ciprian Deac (37. perc) és Claudiu Petrila 2 (52. és 86. perc) osztozott.

Sport