All Star Game-mel zártak a kosaras hölgyek

All Star Game-mel zártak a kosaras hölgyek
A Târgoviştei MSC által megnyert női kosárlabda Román Kupa nyolcas döntője után a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnok adott otthont a női All Star Game küzdelmének.

A Kolozsvári Universitatea Sportklubot Észak csapatának edzője, a bosnyák Dragan Petricsevics, továbbá Brittany Denson, Adrianne Ross, Andra Mandache és Gabriela Irimia képviselte.

A csatát Dél nyerte 83:82-re. Ross 12 pontig, Mandache 10-ig, Irimia pedig 8-ig jutott, Denson 6 pontot szerzett. Az amerikai Adrianne Ross a hárompontos vetélkedőn is részt vett 25 próbálkozásból 11-szer betalált.

A mérkőzés legjobbjaként a déliek játékosát a válogatott és a Sepsiszentgyörgyi SIC irányítóját. Annemarie Pârâu-Gödrit választották. A hárompontos versenyben is ő diadalmaskodott, 14-szer talált a gyűrűbe. A Marosvásárhelyi Sirius játékosa, Cherise Daniel kapott még jártassági díjat, a közönség soraiból pedig öten részesültek jutalomban.

A férfiak Final 8 kupaversenyét és az azt lezáró All Star Game-et Nagyszebenben rendezik, lapzárta után értek véget az első mérkőzések, közte a Kolozsvári U-BT meccse a házigazda ESK ellen.