Változások a tordai focicsapatnál
Vissza

Változások a tordai focicsapatnál

Annak ellenére, hogy a Tordai Üveg Aranyos a III. ligába jutásért kiírt selejtező miatt később fejezte be a tavalyi évadot, e hét elején újból találkoztak az Aranyos-parti együttes labdarúgói.

ERKEDI CSABA

Sok az újdonság az újonc harmadosztályú alakulat háza táján. Először is, változás történt a kispadon. A gárda új edzője a kolozsvári Costică Olariu, aki utoljára a közben megszűnt Zilahi FC trénere volt. Azelőtt még edzőként a dési és nemeszsuki Egyesülésnél is működött. A feljutást biztosító Artur Podar tréner ezentúl mint másodedző szerepel. A csapat új technikai igazgatója a Kolozsvári U FC-nél is megfordult Stelian Gherman. Egyelőre nincs sok újdonság a játékoskeretben, de az új edző már több új labdarúgót kiszemelt, akik leigazolásáról még tárgyalnak a klub vezetői. Meg nem erősített hírek szerint, a tavalyi bajnokságban még a IV. ligában szereplő együttesből nem kevesebb mint négy focista a Szamosújvárnémeti Sashoz igazol.

Az Üveg Aranyos első hivatalos mérkőzését már augusztus 1-jén lejátssza a Román Kupában, de addig is több előkészületi találkozón fog szerepelni környékbeli csapatokkal.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Liviu Dragnea lemondását követelik ...
Szanyi Tibor eljárást kezdeményez ...
Kolozs megye: Év eleje óta 38 személy ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ