Vállalkozói konferenciát szerveznek Szamosújváron
Balogh Márton támogatásokról, projektekről tart előadást
Balogh Márton támogatásokról, projektekről tart előadást
Vissza

Vállalkozói konferenciát szerveznek Szamosújváron

„A vállalkozói konferencia legfontosabb célja az iránymutatás szakemberek segítségével, források behatárolása, tájékoztatás és a jó példák bemutatása a szamosújvári és környékbeli vállalkozóknak. Fontos számunkra az is, hogy teret biztosítsunk a vállalkozók számára az ismerkedésre, hogy a jövőben egymást segítve építsék vállalkozásaikat. Ugyanakkor nem titkolt célunk egy olyan bázis-közösség létrehozása, amely Szamosújvár és környékének hajtómotorává válhat a közeljövőben” – tájékoztatott Rotár Izabella, az RMDSZ szamosújvári szervezetének elnöke.

A konferenciát április 20-án  szervezik a Meander Panzióban, a Szamosújvárhoz tartozó Kérőben 16 órától. Az eseményen jelen lesz Porcsalmi Bálint, az RMDSZ ügyvezető elnöke, aki a közösségépítés fontosságáról, a célkitűzésekről beszél a résztvevőknek. Szávics Petra regionális fejlesztési szakértő Európai Uniós támogatási lehetőségekről tájékoztatja a jelenlevőket, illetve a Civitas Alapítvány kolozsvári igazgatója, Balogh Márton egyéb anyagi támogatásokról, projektekről tart előadást. 

Az eseményen való részvétel ingyenes, de mivel a helyek száma korlátozott előzetes jelentkezés szükséges. Arészvételi szándékot április 18-ig jelezhetik az rmdsz.szamosujvar@gmail.com email címen vagy a 0744-650865 telefonszámon. 


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Charlotte Rampling Arany ...
Korodi Attila: tárgyalunk a kormánnyal ...
Sporthírek röviden

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • „Minél több házból esténként világosság ...
  • Életműdíj, gumicukorból
  • Centenárium más szemszögből
  • Búcsú doktor Lőwy Károlytól
  • A lélekről beszélgettünk...