Untold, második nap - Több mint 300 személy szorult orvosi ellátásra
Vissza

Untold, második nap - Több mint 300 személy szorult orvosi ellátásra

A fesztivál második napján 346 személy szorult elsősegély ellátásra. A rendőrség és a csendőrség 28 bírságot rótt ki, összesen 14.510 lej értékben - tájékoztatat a Kolozs megyei csendőrség közleménye. A rendfenntartók 22 esetben bűncselekmény elkövetése miatt léptek közbe. A nyomozás minden esetben ügyészségi felügyelettel történik.

A rendfenntartók szerint a második napon nem került sor olyan incidensre, amely súlyosan sértette volna a csendet és a közrendet.

A fesztivál biztonságát több mint 1.200 csendőr, rendőr, tűzoltó és egészségügyi személyzet ügyeli fel.

Az első nap folyamán 270 személyt részesítettek elsősegélyben és 26 bírságot szabtak ki.

A szervezők szerint a fesztivál második napján 89.000 vendég vett részt. A főszínpadon koncertezett Manuel Riva, Vanotek, Jason Derulo, Kygo, Tiesto, Don Diablo és KSHMR. A fesztivál többi színpadán több mint 40 előadó lépett fel, köztük Solomun, a Satra B.E.N.Z, a Noisia és a Modestep.

Az augusztus 2-a és 5-e között Kolozsváron zajló Untold fesztivál tíz színpadán összesen 250 előadó ad koncertet. A szervezők mintegy 350.000 vendégre számítanak. A főszínpad a Kolozsvár Arénában van, de a fesztivál lezárt részéhez tartozik a Sétatér és a sportcsarnok környéke is. Amint arról korábban tudósítottunk, ezen a részen augusztus 8-ig forgalomkorlátozás van érvényben.

Képünk illusztráció (untold.com)


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Júliusban kezdik a Békási út ...
Rendezvényajánló
Az amerikai filmakadémia kiáll korábbi ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ