Újabb repülőjárat Kolozsvárról Franciaországba
Vissza

Újabb repülőjárat Kolozsvárról Franciaországba

A Wizz Air fapados légitársaság újabb járatot indított kedden Kolozsvárról: a kincses városból ezentúl heti két alkalommal Lyonba is átszállás nélkül lehet repülni.

A vállalat keddi sajtóközleménye szerint ezzel egyidőben a Wizz Air immár a hetedik repülőgépét rendeli ki a kolozsvári nemzetközi repülőtéren kialakított bázisára. Ez a gép különben a negyedik Airbus A320-as lesz, amit a fapados légitársaság elhelyez valamely romániai bázisán.

A közlemény arra is kitér, hogy a lyoni járatok minden kedden és szombaton lesznek, az árak pedig 109 lejtől indulnak.

„A legújabb célpont, Lyon a francia kultúra, gasztronómia és romantikus légkör elegye. Az ország harmadik legnagyobb városa számos lehetőséget biztosít a szabadidő eltöltésére: autentikus vendéglők várják a betérőket, amelyekben a turisták lyoni ételkülönlegességeket kóstolhatnak, megcsodálhatják a különleges épületeket, vagy kikapcsolódásképpen sétálhatnak a Rhône és a Saône folyók partján. A járat népszerűségét a kereslet is megmutatja: az első Wizz-járat 120 utassal a fedélzetén indult el Kolozsvárról Lyonba” – hangsúlyozza a légitársaság közleménye.

Az idei év első tíz hónapjában a Wizz Air több mint 7 millió utast szállított Romániából vagy Romániába, ami éves szinten 13 százalékos növekedést jelent.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Hazaszállították Ilona anyakirályné ...
Jelentkezz az 5. Kalotaszegi ...
Gyümölcsfogyasztás cukorbetegség esetén

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ