Újabb repülőjárat Kolozsvárról Franciaországba
Vissza

Újabb repülőjárat Kolozsvárról Franciaországba

A Wizz Air fapados légitársaság újabb járatot indított kedden Kolozsvárról: a kincses városból ezentúl heti két alkalommal Lyonba is átszállás nélkül lehet repülni.

A vállalat keddi sajtóközleménye szerint ezzel egyidőben a Wizz Air immár a hetedik repülőgépét rendeli ki a kolozsvári nemzetközi repülőtéren kialakított bázisára. Ez a gép különben a negyedik Airbus A320-as lesz, amit a fapados légitársaság elhelyez valamely romániai bázisán.

A közlemény arra is kitér, hogy a lyoni járatok minden kedden és szombaton lesznek, az árak pedig 109 lejtől indulnak.

„A legújabb célpont, Lyon a francia kultúra, gasztronómia és romantikus légkör elegye. Az ország harmadik legnagyobb városa számos lehetőséget biztosít a szabadidő eltöltésére: autentikus vendéglők várják a betérőket, amelyekben a turisták lyoni ételkülönlegességeket kóstolhatnak, megcsodálhatják a különleges épületeket, vagy kikapcsolódásképpen sétálhatnak a Rhône és a Saône folyók partján. A járat népszerűségét a kereslet is megmutatja: az első Wizz-járat 120 utassal a fedélzetén indult el Kolozsvárról Lyonba” – hangsúlyozza a légitársaság közleménye.

Az idei év első tíz hónapjában a Wizz Air több mint 7 millió utast szállított Romániából vagy Romániába, ami éves szinten 13 százalékos növekedést jelent.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Tánczos Barna szenátornál is ...
Indul magyar kilencedik osztály a ...
Varga Judit: folytatódhat az SZNT ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ