Újabb járatok a kolozsvári reptérről
Vissza

Újabb járatok a kolozsvári reptérről

A kolozsvári nemzetközi reptér közleményben tájékoztatott: július 7-től újabb járatokat indít Nagy-Britanniába, Spanyolországba és Belgiumba. Spanyolország 6, Anglia 3, Hollandia és Belgium egy-egy városába szállítják az utasokat ezek a járatok.

Londonba a hét minden napján indul egy-egy gép, amely a Luton Reptéren landol; Birminghambe szerdán és vasárnap, míg Doncasterbe kedden és szerdán utazhatunk. Spanyolországba a következő járatok indulnak: Madridba hétfőn, szerdán és pénteken; Barcelonába kedden, szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap; Valenciába kedden és szombaton; Zaragozába kedden, csütörtökön és szombaton; Alicanteba szerdán és vasárnap; Palma de Mallorcába pedig szombaton indul járat. A Eindhoven városban kedden, csütörtökön és szombaton utazhatunk, Charleroi városba pedig kedden, szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap indul repülő. Ezekre a járatokra már online is megvásárolhatóak a jegyek.

A reptér illetékesei felhívják az utasok figyelmét arra, hogy az esetleges változások miatt, tartsák a kapcsolatot a légitársasággal. A koronavírus-járvány miatt a járat indulása előtt 3 órával meg kell jelenni az utasfelvételnél, és be kell tartani a távolságtartásra, maszkviselésre vonatkozó szabályokat, továbbá a reptér alkalmazottainak utasításait.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Júliusra halasztották a cannes-i ...
Ingyenes online Rossini Gála a Müpából
Meghalt Börcsök Enikő színművész

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ