Üdvözlet a jövőből – rajzverseny mindenkinek
Vissza

Üdvözlet a jövőből – rajzverseny mindenkinek

A naptár 2042. május 25-ét mutat. Ez az a nap, amikor ellátogatsz a bonchidai Bánffy-kastélyba. Látogatás közben csörög a telefon, a vonal végén nagymamát hallod, aki arra kíváncsi, merre jársz. Hiába fotóznád le a helyszínt, mert a képet nem tudná megnézni, hiszen egy régi, már-már retró-telefont használ és az időben utazni sem tud, így amellett döntesz, hogy lerajzolod és így mutatod meg neki a látottakat – írja pályázati felhívásában a Transylvania Trust Alapítvány, amely arra kéri a fiatalokat, hogy rajzoljanak, fessenek, készítsenek grafikát a jövőről.

Engedd szabadjára kreativitásod, fantáziád, hiszen most nyerhetsz is alkotásoddal! A pályamunka kézi, illetve digitális rajz is lehet. A kézi alkotások tetszőleges technikával készülhetnek (színes ceruza, tus, zsírkréta, tempera, vízfesték, kollázs, stb.) Fényképezd le, és küldd el a fényképet a kastély Facebook-oldalán üzenetben vagy az office@transylvaniatrust.ro címre 2020. november 30-ig – áll még a felhívásban.

Azt ígérik, az összes beérkezett fotó megjelenik a bonchidai Bánffy-kastély közösségi oldalán és a Transylvania Trust Alapítvány honlapján, hogy mindenki tetszését nyilváníthassa közönségszavazáson december 4-20 között. A legtöbb kedvelést kapott 5 alkotást díjazzák: fődíj: okostelefon, 2. díj mini-nyomtató, 3-5. díj: ingyenes vezetett séta a kastélyban a díjazottnak és családjának.

A szervezők 2020. december 21-én hirdetnek eredményt, addig is alkotókedvet kívánnak mindenkinek!

 


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Koronavírus – 1059 pozitív ...
„Elindítunk egy folyamatot, amely a ...
Erdélyi származású írók az idei ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ