U-BT: előnyben a bronzsorozatban
Vissza

U-BT: előnyben a bronzsorozatban

A férfi kosárlabda Nemzeti Liga harmadik helyért folytatott sorozatának első felvonását a Mihai Vlad Silvăşan edzette Kolozsvári U-BT nyerte az új sportcsarnokban, a BT-Arénában, amely öt ponttal bizonyult jobbnak a Nagyszebeni ESK-nál.

A mérkőzést mondhatni gyér érdeklődés kísérte, kevesebb, mint 1500 néző volt kíváncsi élőben a csalódott csapatok csatájára. A Dan Fleşeriu edzette vendégek adott pillanatban 14 ponttal is vezettek, de a kolozsváriak az utolsó két negyedben megfordították az állást.

Végeredmény: • Kolozsvári U BT–Nagyszebeni ESK 94:89 (20:31, 25:17, 23:19, 26:22) – a két nyert mérkőzésig tartó párharcban 1–0-ra vezet az U-BT.

A kolozsvári pontszerzők: Alekszandar Raszics 23, Adomas Drungilas 17, Giordan Lee Watson, Ousmane Barro és Török Roland 13–13, Miha Lapornik és Kuti Nándor-Levente 5–5, Zeljko Szakics 3, Andrei Sergiu Mureşan 2; játszott még: Lasannah V. Kromah; a keret tagja még: Camil Berculescu és Anders Abu Teir.

Következik a második felvonás Nagyszebenben, a Transilvania Sportcsarnokban szerdán 18 órakor, az összecsapást élőben közvetíti a DigiSport2 tévéadó. Szebeni siker esetén a döntő mérkőzésnek ismét az BT-Aréna ad otthont szombaton 18 órakor.

EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Kigyúlt egy személygépkocsi a ...
Tojás méretű jégeső
Több mint hetvenen ballagtak a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Gulaş, paprikaş, ozosep
  • Maradt a sötétség
  • Je suis Noa
  • Véget érnek ma a középiskolás tanévzáró ...
  • VIDEÓRIPORT - Az amerikaiakkal karöltve ...