Több mint 200 ezer lejt nyert a lottón egy fogarasi egy 6,5 lejes szelvénnyel
Vissza

Több mint 200 ezer lejt nyert a lottón egy fogarasi egy 6,5 lejes szelvénnyel

204 248 lejt nyert a lottón egy fogarasi férfi, aki egy egyszerű variánst tett meg a Joker kategóriában, és egy számsort a Szerenecse Pluszban. A szelvényért 6,5 lejt fizetett.

A Brassó megyei férfi akkor tudta meg, hogy nyert a lottón, amikor bement újabb szelvényt vásárolni. 15 éve lottózik, s ugyan időnként nyert is, csak kevésbé jelentős összegeket, pár száz lejt vihetett haza. Amikor most mondták neki, hogy nyert, nem akarta elhinni.

„A november 11-ei húzáson nyertem. Csak csütörtökön tudtam meg. Elmentem a lottózóba, ahol azt kérdezték tőlem, hogy tudom, ugye, hogy nyertem. Mondtam, hogy nem tudom. Nem volt, honnan tudnom. Odaadtam a szelvényt, és amikor elolvasta, mondta, hogy «Te vagy az». (…) Nem jött, hogy elhiggyem. Kijöttem, újra bementem, felhívtam a feleségem, ő meg azt mondta, hogy hazudok. Nem hazudok, hogy hazudnék” – idézte fel a történteket a MEDIAFAX tudósítójának a szerencsés nyertes.

A férfi csütörtökön utazik Bukarestbe, hogy felvegye a nyereményt. Mint elmondta, bár örülnek a pénznek, sem ő, sem a felesége nem fogja otthagyni az állását.

„Mennyi volt előtte a fejünkön. (…) Sok a tennivaló, házfelújítás, egy autó, valami. Autó talán később, van autóm. (…) A fogarasi élethez, a fizetésekhez mérten elegáns összeg” – fogalmazott a lottónyertes.


EZ ÉRDEKELHETI
ÉLETMÓD ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Az Egyesült Államok hivatalosan ...
Műtétjei után Federer már 2021-re és az ...
Donald Trumpot rossz színben feltüntető ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ