Több, gyakoribb repülőjárat Kolozsvárról
Vissza

Több, gyakoribb repülőjárat Kolozsvárról

Áttért a nyári menetrendre a Kolozsvári Nemzetközi Repülőtér, október végéig több repülőjáratot is indítanak a légikikötőből újabb úticélok felé – tájékoztatnak közleményükben. A sajtóközlemény szerint idéntől hét új járat indul, amely az európai és közel-keleti országokba repülő jelenlegi 47 járatos kínálatot egészíti ki. A nyári menetrendre történő áttéréssel együtt a Blue Air diszkont légitársaság immár a második Boeing 737-800-as típusú repülőgépét állomásoztatja a kolozsvári légikikötőben. Ezekkel a következő célállomásokat fedi le: London (Luton) március 26-tól, Lárnaka (április 9-től), Nizza (április 10-től), Hamburg (június 3-tól) és Konstanca (június 15-től).

Nem marad le a rivális Wizz Air sem, amelyik Máltára, Stockholmba és szintén Lárnákára indít új járatokat. Ezzel a magyar érdekeltségű fapados légitársaság 17 ország 35 célállomására repíti az utasokat. A nyári programra történő áttérés azt is jelenti, hogy március 29-től a kolozsvári repülőtérről Alicanteba és Palma de Mallorcára is el lehet utazni.

Ugyanakkor a német Lufthansa napi három alkalommal szállítja az utasokat Münchenbe.

A LOT sem marad le, a lengyel légitársaság heti hat alkalomra növeli a járatok számát Varsóba. Pontosabban, július 24-től a hétfőtől szombatig a járatot naponta igénybe lehet venni.

Július 24-től a Vueling is ismét beindítja a barcelonai járatot.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Holnap a Szentháromság búcsús főünnepe
Angyali ördögmese a patáraesett ...
Londonka eszponka

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Erre költik a magyarországi támogatást: ...
  • Próbacikk
  • A kántor feladata: Isten dicsőítése
  • „Itt a tudomány és a vallás kéz a ...
  • BAJNOK A KOLOZSVÁRI CFR 1907!