Szülőföldön magyarul – közeleg a leadási határidő
Vissza

Szülőföldön magyarul – közeleg a leadási határidő

Közeleg a Szülőföldön magyarul 2019/2020 év programjának meghosszabbított leadási határideje, október 30-a. A pályázati iroda munkatársai emlékeztetik a szülőket, amennyiben még nem küldték be igénylésüket, tegyék meg mihamarabb. A küldeményeket október 30-i postai bélyegző dátumával fogadják el.

Tekintettel arra, hogy a koronavírus járvány miatt az igénylés egyik tanévről a másikra csúszott, a kérdőív kitöltésekor félreértések adódhatnak. Ha például az igazolásban az áll, hogy a gyermek X osztályos, de ő X+1 osztályos, az adatlapra azt az osztály kell felírni, ami az igazolásban szerepel. Az igénylés ugyanis az elmúlt, 2019/2020-as tanévre vonatkozik, hívják fel a figyelmet.

A program lebonyolítói pontosítják azt is: nem kell új igazolást kérni, a tavasszal kiállított igazolások megfelelnek.

Ha véletlenül kimaradt egy dokumentum a borítékból, azt az egy dokumentumot a pályázati iroda címére kell elküldeni a  borítékra felírni, hogy Hiánypótlás. Nem kell adatlapot mellékelni hozzá. Amennyiben a kimaradt dokumentum igazolás, kérik a gyermek személyi számát (CNP-jét) a hátára felírni.

Ami a kifizetést illeti, a pályázati iroda munkatársai megfeszített erővel dolgoznak azon, hogy a pandémia által okozott több hónapos késésből lefaragjanak, mindazonáltal kétségtelen, hogy a kifizetések később fognak indulni az elmúlt évekhez képest, áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményben, amely szerint a beérkezett igénylések nagy részét már előterjesztették döntésre. További kérdésekre a  0266244450 telefonszámon, vagy a www.szulofoldonmagyarul.ro. weboldalon kaphatnak választ.

 


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

VIDEÓ - Fennakadások a forgalomban a ma ...
Katonai díszszemle és közönség nélkül ...
Egy közeljövőben játszódó bestseller ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ