Szombaton nyit a kolozsvári Andrenalin Park
Vissza

Szombaton nyit a kolozsvári Andrenalin Park

Március 30-ától új kalandszezon kezdődik a Bükk erdőben található Adrenalin Parkban – tájékoztatnak az aktív kikapcsolódást biztosító létesítmény működtetői.

Közölték: az életkorra, fizikai erőnlétre kalibrált akadálypályák mellett áprilisban és májusban a kalandpark munkatársai nagyszerű kirándulásokat és szabadtéri, erdei programokat szerveznek a kolozsvári és környékbeli tanintézmények számára az Iskola Másként országos program keretében.

„Minden iskola maga dönti el, mikor szervezi meg ezt a programot, ezért nincs konkrét dátumokhoz kötve a tevékenység” – olvasható az Adrenalin Park által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. A tevékenységek keretében a fiatalok végigmehetnek az akadálypályákon, kipróbálhatják a tiroli siklópályákat, a középiskolások számára pedig csapatépítő játékokat és természetismereti előadásokat szerveznek.

Részletek a www.adrenalinpark.ro weboldalon.

Ezen kívül a „kincskereső” gyerekek (és felnőttek) a kalandpark közvetlen közelében 2014-ben elrejtett Test your adrenalin elnevezésű geoládát is megkereshetik. A GPS koordináták: N 46° 41.816' E 023° 34.676'.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Jereván és Tbiliszi: nyolc nap alatt az ...
Magyar filmek is indulnak a szarajevói ...
Folyó menti szeméthegyek miatt ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ