Szerdától az egész országban esős időjárás várható
Vissza

Szerdától az egész országban esős időjárás várható

Szerda délutántól az egész országban enyhe esős időjárás várható, de a hőmérsékleti értékek az évszaknak megfelelő szinten mozognak, 8 és 16 Celsius-fok között alakulnak – nyilatkozta Mihai Timu, az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) meteorológusa.

„Holnaptól esős idő várható csütörtök estig, azonban csak enyhe csapadékra kell számítani, ami dél-nyugatról tart az ország középső és észak-nyugati tájai felé. Borús idő lesz az egész országban. Nem várható jelentős mennyiségű csapadék. Talán dél-nyugaton éri el a 15–20 liter/négyzetmétert, ami keveset jelent. Szerda délután dél-nyugaton kezd esni, szerdáról csütörtökre virradóra már nyugaton, illetve délen – a Bánságban, a Partiumban, Olténiában, valamint Havasalföldön – kell csapadékra számítani, a csütörtöki nap folyamán pedig az ország legtöbb vidékén esni fog” – részletezte a szakember.

„A hőmérsékleti értékek a normális intervallumban, 8 és 16 fok között mozognak az egész országban. Ugyanakkor a Keleti-Kárpátok nyugati vidékein havasesőre és havazásra is számítani lehet” – tett hozzá a meteorológus.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

A kárpátaljai magyar képviselőjelöltek ...
Dăncilă nem bízik Kövesiben
Az első ember 50 éve lépett a Holdra

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ