Sporthírek röviden
Vissza

Sporthírek röviden

KOLOZS MEGYEI RÖPLABDARANGADÓ KÖVETKEZIK

A férfi röplabda A1-osztály 12. játéknapján Kolozs megyei rangadót rendeznek a Horia Demian Sportcsarnokban, a Kolozsvári Universitatea Sportklub a Dési Egyesülést fogadja szombaton 17 órai kezdettel. Egy jegy 10 lejbe kerül, a nyugdíjasok és az egyetemisták féláras kedvezményben részesülnek, a tanulóknak ingyenes a belépés az ellenőrző könyv felmutatásával.

NŐI KÉZILABDA ROMÁN KUPA: NYOLCADDÖNTŐS KOLOZSVÁR

Idegenben küzdötte ki nemrég a továbbjutást a Román Kupában az Alin Bondar edzette Kolozsvári Universitatea Sportklub női élvonalbeli csapata, amely az alacsonyabb osztályú Konstancai Neptun ESK otthonában tudott nyerni 32–29 (16–16) arányban, és a nyolcaddöntőben folytathatja, ellenfele a Bákói Ştiinţa lesz.

A kolozsvári góldobók: Dindiligan 9, Moraru 8, Necula 6, Chintoan 5, Pica 2, Tamaş és Mincu 1–1.

A hétvégén a MOL Virágok Ligája 14. fordulójában vasárnap 16 órakor a Kolozsvári Universitatea SK a Buzăui Gloria MSC-t fogadja a Horia Demian Sportcsarnokban.

MŰKORCSOLYA-EB: MAGYAR EREDMÉNYEK

Csernoch András a 35., utolsó helyen végzett a férfiak rövidprogramjában a grazi műkorcsolya- és jégtánc-Európa-bajnokság szerdai nyitónapján, így a kűrjét már nem mutathatja be. Az Eb-újonc magyar sportoló elsőként lépett jégre, és 47,30 pontot kapott produkciójára, ezzel végül egyetlen ellenfelét sem tudta megelőzni.

A tizedik helyen végzett a rövidprogramban a Scsetyinyina Julija, Magyar Márk kettős a párosok versenyében. A magyar duó 51,03 pontot kapott a produkciójára, és mivel a 19 párost felvonultató mezőnyből 16 kettős mutathatja be a kűrjét, a Scsetyinyina, Magyar duó is jégre léphet pénteken.

Az idei kontinensviadalon 164 versenyző lép jégre: 35 férfi és 37 női korcsolyázó mellett 19 páros, valamint 27 jégtánckettős méri össze tudását. Magyarországot még Tóth Ivett, illetve a Scsetyinyina Julija, Magyar Márk páros és a Monaghan Emily, Fourati Ilias jégtáncpár képviseli, Romániát a tavaly 14. helyen végzett Julia Sauter kellett volna, hogy képviselje, de bokasérülése miatt nem versenyezhet.

PL: MEGINT KIKAPOTT A UNITED

A Manchester United saját közönsége előtt 2-0-s vereséget szenvedett a Burnley-től az angol labdarúgó Premier League 24. fordulójának szerdai játéknapján. A Tottenham Hotspur kapujában három és fél hónap után állt újra Hugo Lloris, aki október 5-én könyöksérülést szenvedett.

Eredmények: • Chelsea–Arsenal 2–2 • Sheffield United–Manchester City 0–1 • Aston Villa–Watford 2–1 • AFC Bournemouth–Brighton & Hove Albion 3–1 • Crystal Palace–Southampton 0–2 • Everton–Newcastle United 2–2 • Tottenham Hotspur–Norwich City 2–1 • Leicester City–West Ham United 4–1 • Manchester United–AFC Burnley 0–2. Csütörtökre maradt a Wolverhampton Wanderers–FC Liverpool találkozó. Az állás: 1. Liverpool 64 pont/22 mérkőzés, 2. Man. City 51/24, 3. Leicester 48/24, 4. Chelsea 40/24, 5. MU 34/24 (36–29), 6. Tottenham 34 (38–32).


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Nyári túrákon: Árnyas erdők, kék tó és ...
Csalogató a Szászsebes melletti ...
Októberi bakancslista Mátyás- és ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ