Sporthírek röviden
Vissza

Sporthírek röviden

CFR 1907: INGYENES BELÉPÉS GYERMEKEKNEK AZ ASTRA ELLEN

A román labdarúgó élvonal 21. fordulójában hétfőn 20 órakor a Dr. Constantin Rădulescu Stadionban rendezik a Kolozsvári CFR 1907–Gyurgyevói/Giurgiui Astra mérkőzéseket. Jegyek válthatók online is (https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-v-afc-astra-giurgiu/). A 10 év alatti gyermekek ingyen tekinthetik meg a meccset, szülői kísérettel (egy helyet foglalhatnak el együtt). A tanulóknak ingyenes a belépés az ellenőrző könyv felmutatásával a 2-es lelátóra vagy a CFR szurkolótáborába. A jegypénztáraknál a következő a nyitvatartás: VIVO! (Pólus Center) – szombat–hétfő 10–22; a stadionnál: szombaton 11–14, vasárnap 11–20 óra között; a BT Arénánál: szombat: 10–16; a Fan Shopnál, a 2-es lelátó alatt: hétfő 10–15 és a meccs előtt két órával.

SÚLYEMELŐ VILÁGCSÚCS A KÍNAI VILÁGKUPÁN

A kínaiak olimpiai bajnok súlyemelője, Si Cse-jung világcsúcsot állított fel lökésben a Tiencsinben rendezett Világkupa-versenyen. A 2016-ban olimpiai aranyérmes, összetettben háromszoros világbajnok emelő 197-ről javította 198 kilóra saját rekordját a 73 kg-os kategóriában – adta hírül honlapján a sportág nemzetközi szövetsége, a budapesti székhelyű IWF. A 26 éves Si összetettben 363 kilóval győzött, beállítva a szintén általa tartott világrekordot.

FÜZESY ILKA AZ IFJÚSÁGI OLIMPIÁN

A Kolozsvári Universitatea Sportklub gyorskorcsolyázója, Füzesy Ilka képviseli Romániát a jövő évi ifjúsági olimpián a svájci Laussane-ban (a vetélkedőt 2020. január 9. és 22. között rendezik). A sportoló az 500 m-es, 1500 m-es, a Mass Start és a Team Sprint számokban indulhat a legutóbbi két junior Világkupa eredményei alapján, amelyet a norvégiai Bjugnban és a hollandiai Enschedében rendeztek. Románia másik képviselője a Brassói Korona MSC versenyzője, Ramona Ionel lesz.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

VIDEÓINTERJÚ - Tofán Zsolt: nem tudom, ...
Miniszter: több mint hatezerrel nőtt a ...
Öt felnőtt és két gyermek vesztette ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ