Sporthírek röviden
Vissza

Sporthírek röviden

NEMZETKÖZI BARÁTSÁGOS MECCS A CFR-NEK

A labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezős meccsei okozta szünetet hasznosan használja ki a Kolozsvári CFR 1907 bajnokcsapata: november 17-én, vasárnap 16 órakor (s nem 17 órakor, ahogy korábban közölték) a Dr. Constantin Rădulescu Stadionban barátságos mérkőzésen fogadják a magyar Kisvárda Master Good SE együttesét. A magyar NB I-ben jelenleg 8. helyen álló csapat keretében több román játékos van (köztük olyanok is, akik megfordultak a CFR-ben, mint például Mihai Mincă kapus és Cornel Alexandru Ene, továbbá Claudiu Vasile Bumba vagy a válogatott, egykori U FC-s Gheorghe Grozav). Az vasárnapi mérkőzésre 5 lejes a jegy, a teljes bevételt pedig karitatív módon használják fel: ezúttal is (akár az ukrán Karpati Lvov esetében) a Făuritorii de minuni (Csodatévők) kampány keretében az ötéves Alexandrát segítik vele, azt a kislányt, aki fülek és hallójárat nélkül született, és négy költséges amerikai műtét előtt áll.

Belépőt lehet vásárolni online a https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-v-kisvarda-fc/ honlapon, továbbá a Vivo! (Pólus) Centerben (naponta 10–22 óra között), a FanShop CFR-nél (a stadion 2-es lelátójánál) pénteken 10 és 15 óra között, valamint a meccs napján a jegypénztárnál 12 és 16 óra között.

LABDARÚGÓ III. LIGA, 13. FORDULÓ

A román labdarúgó harmadosztály ötödik csoportjában pénteken és szombaton rendezik a 13. fordulót.

A program (a mérkőzések egységesen 14 órakor kezdődnek):

Pénteken: • Tordai Üveg Aranyos FC–Dési Egyesülés • FC Székelyudvarhely–Zilahi MSC • Kolozsvári Egészség–Gyulafehérvári Egyesülés (a szamosfalvi Erdély/Ardealul Sportbázison, az egykori Viktória Stadionban). Szombaton: • Lénárdfalvi ACSF–Kolozsvári CFR II. • Kudzsiri Kohász–Váradszentmártoni SK • Nagybányai Minaur–Szászrégeni Lendület • Alsógáldi Ipar–Besztercei Unu Fotbal Club Glória • Nagyváradi Esthajnalcsillag/Luceafărul–Sellenberki Jövő.

RÖPLABDA ÉS KÉZILABDA A SPORTCSANOKBAN

A hétvégén két bajnoki mérkőzést rendeznek a kolozsvári Horia Demian Sportcsarnokban, férfi röplabda és női kézilabda találkozó lesz. A férfi röplabda A1-osztály 6. fordulójában a helyi Universitatea Sportklub szombaton 14 órakor a bajnok Galaci Arcada MSC-t fogadja, majd másnap 11 órakor a női kézilabda Virágok Ligája 11 játéknapján az Universitatea Sportklub vendége a Bukaresti Rapid lesz, utóbbi találkozót élőben közvetíti az RTV2 tévéadó. Mindkét találkozón 10 lejbe kerül a jegy, az egyetemistáknak és nyugdíjasoknak féláras kedvezmény jár, a tanulók ingyen léphetnek be az ellenőrző könyv felmutatásával. 

ÖKÖLVÍVÁS: ERDÉLY ÖV

Az Erdély Öv/Centura Transilvaniei elnevezésű ökölvívóverseny 2019-es kiírását pénteken és szombaton rendezik meg a kolozsvári Samus Technológiai Líceum sporttermében – közölte az Universitatea Sportklub honlapja (www.u-cluj.ro).


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Munka a koronavírus-járvány idején: ...
Eugen Teodorovici a PSD elnöke akar ...
Ciprian Deac a CFR 1907 gólkirálya

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ