Sporthírek röviden
Vissza

Sporthírek röviden

CFR 1907: KETTEN MÉG TÁVOZTAK

A Kolozsvári CFR 1907 labdarúgó bajnokcsapata kölcsönbe adta a Krajovai Universitatea SK-nak csatárát, Alexandru Ioniţă I. játékost, és szerződést bontott az amúgy sem sokszor szerepeltetett horvát Mate Malessel. A 30 éves középpályás tavaly nyáron érkezett a vasutasokhoz, de csak 13 alkalommal lépett pályára.

MARIA SCROB EZÜSTÉRMES A 49. JUNIOR ATLÉTIKAI BALKÁN-BAJNOKSÁGON

A 4 x 400 m-es női váltó tagjaként a Kolozsvári Universitatea Sportklub és a Kolozsvári Sportiskola versenyzője, Maria Scrob ezüstérmet szerzett a Kolozsvár Arénában rendezett 49. Junior Atlétikai Balkán-bajnokságon. A stafétában még Bianca Georgiana Anton, Maria Izabela Timofei és Roxana Elena Ghiuţă szerepelt, Románia a 3:47,46 perces eredménnyel megelőzte Szerbiát, és Horvátország mögött végzett. A kolozsvári atléta a 400 m-es síkfutásban a 4. helyen végzett 57,02 mp-es eredménnyel. A kedden és szerdán rendezett versenyen 14 ország több mint 300 korosztályos versenyzője vett részt.

FENNAKADT A DOPPINGVIZSGÁLATON TAKÁCS TAMARA VILÁGBAJNOK KAJAKOS

Fennakadt a doppingvizsgálaton Takács Tamara világ- és Európa-bajnok kajakos. A nemzetközi szövetség (ICF) hírlevele szerint a 22 esztendős versenyzőt a Magyar Antidopping Csoport ellenőrizte. Akár négyéves eltiltásra is számíthat, de fellebbezhet, és amíg az eljárás nem zárul le, addig az ICF további részleteket nem közöl az üggyel kapcsolatban. A magyar szövetség (MKKSZ) közleményében jelzi, hogy a „magyar jogszabályok értelmében a folyamatban levő ügyről az MKKSZ további nyilatkozatot nem tehet”. Takács 2017-ben K–4 500 méteren világ-, K–1 és K–4 500 méteren pedig kontinensbajnok lett, míg tavaly aranyérmet szerzett K–1 500 méteren az U23-as vb-n, valamint K–1 5000 méteren az Eb-n.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Két új hulladékgyűjtő telephelyet ...
Álomvakáció a canzonetta, pizza, ...
Temesvár 30 - Tőkés László: a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ