Sporthírek röviden
Vissza

Sporthírek röviden

CFR 1907: TÁRGYALÁS ÚJ JÁTÉKOSOKKAL

Két labdarúgó iránt érdeklődik a Kolozsvári CFR 1907 labdarúgó bajnokcsapata. Az egyik 27 éves olasz csatár, Salvatore Caturano, akit már a télen is meg akartak szerezni, a másodosztályba visszajutott US Lecce csapatában játszott, együttesét 31 mérkőzés alatt 8 góllal segítette. A 185 cm magas támadó olasz csapatoknál (Empoli, Bari, Ascoli stb.) fordult meg a karrierje során, de volt több ízben korosztályos válogatott is.

A vasutasok szerződéskötése Edward Iordănescu vezetőedzővel a küszöbön áll, ő kell majd, hogy jóváhagyja az új játékosok megszerzését. A védővonalba is keresnek focistát, a Bukaresti Dinamó egykori szélső hátvédje, Andrei Radu is szóba került, ő jelenleg a ciprusi Aris Limasszol játékosa. Radu 21 mérkőzésen játszott az elmúlt idényben, egy gólpasszal segítette együttesét. A bukaresti születésű védő 177 cm magas, kilencszeres ifiválogatott. A transfermarkt.com szakhonlap becslése szerint jelenlegi értéke 300 ezer euró.

KÉZILABDA VB-SELEJTEZŐ A SPORTCSARNOKBAN

A kolozsvári Horia Demian Sportcsarnok ad otthont szerdán 19 órakor a férfi kézilabda világbajnoki selejtező visszavágójának, a Románia–Macedónia mérkőzésnek. A spanyol Xavier Pascual szövetségi kapitány irányította együttes 32–24-re kikapott az első mérkőzésen.


EZ ÉRDEKELHETI
 • Sporthírek röviden
  Sporthírek röviden
 • Sporthírek röviden
  Sporthírek röviden
 • Sporthírek röviden
  Sporthírek röviden
 • Sporthírek röviden
  Sporthírek röviden
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Eurovíziós Dalfesztivál: Hollandia ...
Korrupciós botrány miatt felbomlott az ...
Az Erdélyi Gazdaságfejlesztési Program ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ