Sapixel fotópályázat: fókuszban az utca és a veszély
Vissza

Sapixel fotópályázat: fókuszban az utca és a veszély

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Hallgatói Önkormányzata (HÖK) meghirdette a Sapixel Nemzetközi Fotóversenyt, amelyre tapasztalattól és képzettségtől függetlenül bárki küldhet be pályamunkát a világ bármely pontjáról. „A pályázat lehetőséget teremt a fotósok számára, hogy bemutassák műveiket és hozzájáruljanak a fotókultúra gazdagodásához” – olvasható a pályázat beharangozójában.

A Sapixel Nemzetközi Fotópályázat szervezői idén utcafotó (streetphoto) és veszély (danger) témákban várják az érdeklődők munkáit. A HÖK az első három helyezettet értékes ajándékutalványban részesíti, amelyet fotóseszközök beszerzésére költhetnek a nyertesek. A nyeremények összértéke 1130 dollár, megközelítőleg 4600 lej.

A pályamunkákat kizárólag elektronikus formában a sapixel@khok.ro e-mail-címre lehet beküldeni 2020. november 1-ig. A jelentkezési e-mailnek tartalmaznia kell a pályázó nevét, életkorát, lakcímét, valamint a választott kategória megnevezését. Egy pályázó max. 1 képpel pályázhat témakörönként. A beküldendő képek minimum 20X30 cm és 300 dpi méretűek kell legyenek. A résztvevő a pályázati anyag elküldésével elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a szervezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeit térítésmentesen használják, illetve kiállításokon felhasználják. A pályázó vállalja a felelősséget az esetleges személyi vagy szerzői jogok megsértéséért.


KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Okosan játszó CFR 1907 az Európa Liga ...
Rendhagyó Szent Mihály-búcsút ...
Bajnokok Ligája: a Juventus, a Barca és ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ