RMDSZ: a tisztújítások éve lesz Kolozs megyében
Vissza

RMDSZ: a tisztújítások éve lesz Kolozs megyében

Hatvanhat helyi szervezetben készül tisztújításra az RMDSZ Kolozs megyei szervezete 2021-ben. A járványügyi szabályok betartásával, valamint az RMDSZ alapszabályzatának megfelelően tartják majd meg a gyűléseket – közölte az RMDSZ.

„Tavaly a koronavírus-járvány és a két választási kampány miatt néhány helyen elmaradtak a tisztújítások, így több településre kinevezett vagy ideiglenes elnököt állítottunk a szervezetek élére. Idén különösen figyelni fogunk arra, hogy minden olyan helyi szervezetben megtartsuk ezeket, ahol szükséges, egyúttal a választási kampányok eredményeit is alaposabban kiértékelhetjük településekre lebontva” – mondta el Antal Géza, az RMDSZ Kolozs megyei szervezetének ügyvezető elnöke.

Hozzátette: szükség van a tisztújításokra nem csak az elnökök személyének megválasztása miatt, hanem azért is, hogy új emberek is bekerüljenek a választmányokba, ezzel új lendületet adva a csapatnak, a közösségnek. 

„A választmányi tagoknak épp olyan fontos szerepe van az RMDSZ munkájában, mint az elnököknek, ezért is fontos az, hogy új lendületet, nézőpontokat vigyünk be a helyi szervezetekbe” – nyilatkozta az ügyvezető elnök.

A tisztújítások időpontjáról, valamint ezek menetéről a www.kolozsmegye.ro oldalon, illetve a megye szervezet Facebook oldalán tájékozódhatnak majd az érdeklődők.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Együttérző helyeslés – ...
Elsőfilmes rendező alkotása nyerte a ...
Hol a legmagasabb a fertőzési arány ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ