Rendőrségi hírek
Vissza

Rendőrségi hírek

Autóstopposból rabló

Sikerült elfogniuk a kisbácsi rendőröknek azt a szomordoki férfit, aki alaposan gyanúsítható egy rablás elkövetésével, s aki a rendőrök láttán megpróbált elszaladni. A bűncselekmény még szeptember 6-án történt, de az 52 éves gorbói áldozat csak 8-án jelentette az esetet a rendőrségen; mint elmondta, szerdán délután 4 óra körül Bács kijáratánál, az 1F jelzésű országúton felvett autójába három autostoppoló fiatalt – két fiút és egy lányt –, akik azt kérték, hogy fizetség ellenében vigye el őket Magyarszentpálra. Odaérve azonban a fiatalok nem akartak fizetni a fuvarért, ebből vita kerekedett, majd a két fiú bántalmazta a sofőrt, akinek elvették 3300 lejét is. A feljelentést követően a rendőröknek hamar sikerült megállapítani a gyanúsítottak kilétét, egyiküket, egy 26 éves magyarszentpáli férfit Szomordokon azonosítottak és fogtak el hétfőn. A gyanúsítottat előbb 24 órás őrizetbe vették, majd tegnap az ügyészek 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték; társát még keresik.

Étteremből rendőrségre

nJókora botrányt kavart egy 39 éves helybéli férfi Bánffyhunyadon vasárnap este 8 óra körül: egy vendéglőben sértegette a klienseket, egyesekkel pedig erőszakosan  is viselkedett. A férfi nem csillapodott le a helyszínre kihívott rendőrök láttán sem, akik így igazoltatták, majd bekísérték a rendőrségre. Az ügyészek az illetőt 60 napos bírói felügyelet alá helyezték, rendbontás bűncselekményének gyanújával indult ellene bűnvádi nyomozás.

Baleset ittas sofőrrel

nAnyagi károkkal járó közúti balesetet okozott egy Beszterce-Naszód megyei férfi kolozsvár Főterén. Az eset kedden hajnali 2 óra körül történt, a részleteket a rendőrség nem közölte, csak annyit, hogy a 28 éves fiatal leheletében a helyszíni szondáztatás több mint 50 mg/l alkoholszintet mutatott ki, így bekísérték a kórházba vérvételre, az ügyben pedig ittas vezetés miatt nyomozást indítottak.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Az Arte is támogatja Enyedi Ildikó új ...
Végeztek a Csonkatorony kiállítási ...
A Moldovai Köztársasággal történő ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ