Rendőrségi hírek
Vissza

Rendőrségi hírek

Autóstopposból rabló

Sikerült elfogniuk a kisbácsi rendőröknek azt a szomordoki férfit, aki alaposan gyanúsítható egy rablás elkövetésével, s aki a rendőrök láttán megpróbált elszaladni. A bűncselekmény még szeptember 6-án történt, de az 52 éves gorbói áldozat csak 8-án jelentette az esetet a rendőrségen; mint elmondta, szerdán délután 4 óra körül Bács kijáratánál, az 1F jelzésű országúton felvett autójába három autostoppoló fiatalt – két fiút és egy lányt –, akik azt kérték, hogy fizetség ellenében vigye el őket Magyarszentpálra. Odaérve azonban a fiatalok nem akartak fizetni a fuvarért, ebből vita kerekedett, majd a két fiú bántalmazta a sofőrt, akinek elvették 3300 lejét is. A feljelentést követően a rendőröknek hamar sikerült megállapítani a gyanúsítottak kilétét, egyiküket, egy 26 éves magyarszentpáli férfit Szomordokon azonosítottak és fogtak el hétfőn. A gyanúsítottat előbb 24 órás őrizetbe vették, majd tegnap az ügyészek 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték; társát még keresik.

Étteremből rendőrségre

nJókora botrányt kavart egy 39 éves helybéli férfi Bánffyhunyadon vasárnap este 8 óra körül: egy vendéglőben sértegette a klienseket, egyesekkel pedig erőszakosan  is viselkedett. A férfi nem csillapodott le a helyszínre kihívott rendőrök láttán sem, akik így igazoltatták, majd bekísérték a rendőrségre. Az ügyészek az illetőt 60 napos bírói felügyelet alá helyezték, rendbontás bűncselekményének gyanújával indult ellene bűnvádi nyomozás.

Baleset ittas sofőrrel

nAnyagi károkkal járó közúti balesetet okozott egy Beszterce-Naszód megyei férfi kolozsvár Főterén. Az eset kedden hajnali 2 óra körül történt, a részleteket a rendőrség nem közölte, csak annyit, hogy a 28 éves fiatal leheletében a helyszíni szondáztatás több mint 50 mg/l alkoholszintet mutatott ki, így bekísérték a kórházba vérvételre, az ügyben pedig ittas vezetés miatt nyomozást indítottak.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Csíkszeredai Régizene Fesztivál ...
Tüntetéssel fogadták Tăriceanut ...
Kortárs interetnikus művészeti tábor ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ